sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig de vàlvules de bola universal UBVL01

Bloqueig de vàlvules de bola universal UBVL01

Nº de part: UBVL01 Bloqueig de vàlvules de bola universal a) fabricat en aliatge de zinc, tractament de superfícies mitjançant polvorització a alta temperatura i resistència al rovell. b) Dissenyat per bloquejar diferents tipus de vàlvula de bola, fermant-la amb força a la tapa de l’hàtil per evitar el moviment del mànec. c) L’aparell tanca la tija de la vàlvula, amb l’alzina retirada, per fer pràcticament impossible la reactivació accidental.

Descripció

Nº de part: UBVL01

Bloqueig de vàlvules de bola universal

a) fabricat amb aliatge de zinc, tractament superficial per polvorització a gran temperatura i resistència al rovell.

b) Dissenyat per bloquejar diferents tipus de vàlvula de bola, fermant-la amb força a la tapa de l’hàtil per evitar el moviment del mànec.

c) L’ aparell tanca la tija de la vàlvula, amb l’alzina retirada, per fer la reactivació accidental pràcticament impossible.

d) Accepteu fins a 1 cadenat amb diàmetre màxim de 8mm.

e) Es pot equipar amb hasps per a diversos usos de bloqueig.

 

Part núm.

descripció

UBVL01

Apte per a vàlvules de diàmetres de 6mm (1/4 ") a101mm (4") i funciona en canonades aïllades i en quarts propers.


Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre bloqueig de vàlvula de bola universal ubvl01 és fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al bloqueig universal vàlvula de bola personalitzat ubvl01 a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: bloqueig universal de vàlvules de bola ubvl01 fabricants Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta