sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
1-6.5 Bloqueig de vàlvules de porta regulables

1-6.5 Bloqueig de vàlvules de porta regulables

Nº de part: AGVL01 Bloqueig de vàlvules de porta regulables a) Fabricat en ABS durador. b) Es pot equipar junts amb cadenats. Diàmetre màxim de cadena de bloqueig de cadenat de 3/8 ”(10mm). c) Es pot recobrir i girar lliurement al voltant de la roda de la vàlvula i es pot ajustar per adaptar-se a una varietat de nanses de vàlvules.

Descripció

Nº de part: AGVL01

Bloqueig de vàlvules de porta regulable

a) Fabricat amb ABS duradors.

b) Es pot equipar junts amb cadenats. Grapat de cadenat de diàmetre màxim 3/8 ”   (10mm)

c) Es pot recobrir i girar lliurement al voltant de la roda de la vàlvula i es pot ajustar per adaptar-se a una varietat de nanses de vàlvules.

 

Part núm.

Descripció

AGVL01

Apte per a mànec de vàlvules de diàmetre d’ 1 a 6 1/2

 

2 拷贝1

Estudi de cas:

L’operador sap que es repararà l’equip i es tanca el bloqueig i l’etiqueta personal, però no es comunica amb el personal de manteniment i s’executa la llista de retallada de bloqueig;

Abans del manteniment d’equips, el personal de manteniment no bloquejava l’etiqueta i l’etiqueta personal, ni molt menys comunicar-se amb el personal de manteniment i executar la llista de retallada de bloqueig.

Mesures de millora:

Abans del manteniment de l'equip, implementeu estrictament el procediment de retallada de bloqueig de set passos; A més, un cop reparat l’equip, realitzeu els cinc passos per treure l’etiqueta de bloqueig.

Consideracions sobre l'aplicació LOTO

S’ha d’establir un procediment de seguretat de retallament de bloqueig per tancar maquinària i equips i controlar fonts d’energia potencialment perilloses quan realitzin activitats de manteniment o manteniment.

Els treballadors s’han d’entrenar en l’etiquetatge de bloqueig abans de l’operació.

Els proveïdors de subcontractació també han de conèixer els procediments LOTO de la vostra empresa.

El retallament del bloqueig LOTO s’ha de dur a terme quan el proveïdor de subcontractació hagi de realitzar tasques de manteniment d’alguns equips de la vostra empresa. Al mateix temps, també ha de comunicar als seus empleats.

Els emplaçadors han de suprimir la instal·lació de retallada LOTO Lockout.

Quan la instal·lació de retallada LOTO Lockout s’utilitza en diferents torns, és important fer un bon treball de comunicació i de lliurament.


Hot Tags: Fabricants de bloqueig de vàlvules de porta regulables 1-6.5 Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta