sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Porta estàndard vàlvula tancament patronal

Part n º: SGVL01 / SGVL02 / SGVL03 / SGVL04 / locaut de vàlvula SGVL05 estàndard porta vàlvula LOCAUT rotació nostre locaut vàlvula porta estàndard està fet de polipropilè duradora. Un cop bloquejat, van girar lliurement al voltant de la roda de la mà i evitar que la roda vàlvula sent engegat. Aquest tancament patronal vàlvula de rotació...

Descripció

Part n º: SGVL01 / SGVL02 / SGVL03 / SGVL04 / SGVL05

PORTA ESTÀNDARD VÀLVULA TANCAMENT PATRONAL
Tancament patronal vàlvula de rotació

Nostre locaut vàlvula estàndard porta està formada polipropilè duradora. Un cop bloquejat, van girar lliurement al voltant de la roda de mà 59 impedir la roda vàlvula sent engegat. Aquest tancament patronal vàlvula de rotació és resistent a l'esquerdament i abrasió 59 condicions extremes climàtics i de temperatura. Aquesta sèrie de bloqueig de vàlvula porta pot ser equipat togetherwithhasps i cadenats.
Aquests últims donaren maneta vàlvula pany està disponible en 6 mides i color vermell, pot personalitzar altres colors. Panys de grans dimensions vàlvula també disponible, la palanca de la vàlvula màxim ens pot tancar és 18".

ESPECIFICACIÓ DE:

Part n º

Descripció

SGVL01

Indicada per la palanca de la vàlvula 1" de 2 1/2" de diàmetre

SGVL02

Indicada per la palanca de la vàlvula 2 1/2" a 5" de diàmetre

SGVL03

Indicada per la palanca de la vàlvula 5" a 6 1/2" de diàmetre

SGVL04

Indicada per la palanca de la vàlvula 6 1/2"-10" de diàmetre

SGVL05

Indicada per la palanca de la vàlvula 10" a 13" de diàmetre

SGVL06

Indicada per la palanca de la vàlvula 13" a 18" de diàmetre

Nostre porta estàndard dissenyats segons les necessitats especials, vàlvula bloqueig fet per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a bloqueig de vàlvula a l'engròs porta estàndard personalitzats fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de bloqueig de vàlvula de porta estàndard Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, bloqueig de vàlvula de rotació, panys de vàlvula de grans dimensions

Enviar la consulta