sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Etiqueta de bloqueig de vàlvules de porta Loto

Etiqueta de bloqueig de vàlvules de porta Loto

Bloqueig de vàlvules de porta regulable a) Fabricat en ABS durador. b) Es pot equipar junts amb cadenats. Diàmetre màxim de cadena de bloqueig de cadenat de 3/8 ”(10mm). c) Es pot recobrir i girar lliurement al voltant de la roda de la vàlvula i es pot ajustar per adaptar-se a una sèrie de manetes de vàlvules.

Descripció

Nº de part: AGVL01

Bloqueig de vàlvules de porta regulable

a) Fabricat amb ABS duradors.

b) Es pot equipar junts amb cadenats. Grapat de cadenat de diàmetre màxim 3/8 ”   (10mm)

c) Es pot recobrir i girar lliurement al voltant de la roda de la vàlvula i es pot ajustar per adaptar-se a una sèrie de manetes de vàlvules.

 

Part núm.

Descripció

AGVL01

Apte per a vàlvula de 1 a 6 1/2 de diàmetre

Sistema de gestió de seguretat de la targeta d’operació

Rang d'1.

Aquest sistema és aplicable a l’ús diari de plaques d’operació d’equips elèctrics i mecànics a l’empresa i a la gestió de seguretat de l’operació elèctrica realitzada per l’equip de direcció d’equips.

2. El propòsit de

Estandarditzar l’ús de les plaques d’operació per garantir la seguretat personal durant el funcionament i el manteniment dels equips.

3. La responsabilitat

La secció comercial s’encarrega de la supervisió i la gestió de la producció, distribució i ús de les CARDS d’operació.

Els operadors d’equips elèctrics i mecànics i l’equip de direcció d’equips són els responsables de l’emmagatzematge i l’ús de les CARDS d’operació.

Contingut de 4.

4.1 fabricació de taulers d’operació dels equips

4.1.1 si l’equip nou afegit o modificat necessita fabricar plaques d’operació d’equips, el director del departament on s’ubica l’equipament ha d’enviar la llista de plaques d’operació d’equips al departament comercial, que n’elaborà la llista segons la llista.

4.1.2 Afegiu o canvieu les plaques d’operació dels equips, que han de ser recollides per l’equip de direcció d’equips abans que es faci ús oficial i es faci servir en prova. Després de la prova de prova, l’equip de direcció d’equips transferirà les plaques d’operació als operadors.

4.1.3 si es constata que la placa d’operació dels equips està malmesa, perduda o omesa, el responsable del taller proporcionarà la llista de les plaques d’operació dels equips que s’han de substituir i la presentarà al departament comercial.

4.1.4 quan s’ha d’utilitzar i operar el nou equip abans de completar la nova placa d’operació dels equips, es pot utilitzar la placa d’operació d’equips temporals emesa per la secció comercial i no es pot fer funcionar l’equip sense la llicència (excepte en el cas de accident o emergència); Si la targeta d’operació d’equips es perd en el torn de nit, la posició només es pot operar després que el líder de torns confirmi i emeti la “targeta d’operació d’equips temporals”, però la “targeta d’operació d’equips temporals” emesa pel líder de torns només és vàlida durant el torn.

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el fabricant de fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina és LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs personalitzat a la venda de vàlvules de porta de bloqueig fabricat a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants de lotos de vàlvules de bloqueig de vàlvula de porta Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta