sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig estàndard de vàlvula de bola d'acer

Bloqueig estàndard de vàlvula de bola d'acer

Número de peça: SBVL02 Bloqueig de vàlvula de bola estàndard a) Fabricat en acer endurit, tractament de superfície mitjançant esprai d'alta temperatura, resistent a la corrosió. b) Amb un disseny d'una sola peça, es tanquen les vàlvules de bola de cambra de gir en la posició de sortida. c) Per a l'ús en mides de vàlvules de bola des de 31 mm (1-1 / 4 ") fins a 76 mm (3"), el diàmetre dels forats és ...

Descripció

Número de part: SBVL02

Bloqueig estàndard de vàlvula de bola

a)       Fabricat en acer endurit, tractament superficial mitjançant aerosol d'alta temperatura, resistent a la corrosió.

b)       Amb un disseny en una sola peça, es tanquen vàlvules de bola de cambra de gir en la posició de sortida.

c)       Per al seu ús en mides de vàlvules de bola des de 31 mm (1-1 / 4 ") fins a 76 mm (3"), el diàmetre dels forats és de 3/8 ".

 

Núm. De part

Descripció

SBVL01

Adequat per a mànec de vàlvula de 6,35 mm (1/4 ") a 25 mm (1")

SBVL02

Adequat per a mànec de vàlvula de 31 mm (1-1 / 4 ") a 76 mm (3")

SBVL02-2

Adequat per a mànec de vàlvula de 31 mm (1-1 / 4 ") a 76 mm (3")

1

Procediment de treball amb etiqueta de bloqueig

(I) requisits bàsics

Qualsevol empleat que col·loca qualsevol part del cos a prop o prop d’un dispositiu de càrrega d’energia durant la inspecció i el manteniment primer ha de realitzar procediments d’aïllament i bloqueig.

(ii) fase de preparació

1. Tipus de signes

Cada cap territorial farà signes mitjans al seu territori.

La informació específica continguda a l’etiqueta inclou: font d’energia identificada i descrita, mode de bloqueig, mode de confirmació, riscos relacionats amb l’etiquetatge de bloqueig, diagrama esquemàtic de la disposició dels equips i posició del punt d’aïllament energètic i els riscos corresponents.

Els signes locals es publiquen directament a l’equip proper a l’entrada o a la zona de protecció de seguretat. Els signes locals contenen informació específica: mètodes de control de l'energia, tasques de treball.

2. Signatura

(1) establir un grup de treball

Els membres de l’equip inclouen personal de manteniment, personal de gestió territorial i agents de seguretat.

(2) identificació i avaluació

Els membres de l’equip organitzaran la identificació i la investigació de la font d’energia de l’equip i confirmaran tots els tipus d’energia, fonts, ubicacions de llançament, ubicacions amb bloqueig i empleats de gran impacte i completen el treball d’identificació de riscos.

Es seleccionen "paraules d’avís" adequades per a les característiques perilloses del punt de manteniment;

Especifiqueu la ubicació específica on cal indicar el punt de perill; Introduïu amb precisió el pla del punt de perill; Assenyaleu l'objecte de control i el punt de bloqueig de la posició perillosa;

Avalueu el nombre d’imatges cotitzades per categoria;

Inicia el procés de dibuix;

Dibuixa la senyalització local;


(3) celebrar una reunió de confirmació

El grup de treball confirma els participants i forma un resum comptable per determinar quines fonts d’energia s’han de bloquejar.

(4) publicar, fer i publicar senyals

El personal de gestió d'equips ha d'organitzar enginyers professionals rellevants per treballar conjuntament amb el personal de gestió de la seguretat i, després de l'examen del director del departament de producció i tecnologia, el signe serà signat pel director o director general de la fàbrica.

El signe es fa pel territori i es publica al lloc.

L’agent de seguretat manté una còpia del signe al fitxer.

(5) realitzar una revisió d'acceptació

El director de la fàbrica o el gerent de l'empresa designarà una persona especial per dirigir la inspecció i acceptació dels signes del lloc juntament amb els membres del grup de treball.

Hot Tags: Bloqueig estàndard de vàlvula de bola d'acer

Enviar la consulta