sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Tancament de la vàlvula de Ball estàndard

Tancament de la vàlvula de Ball estàndard

Part n º: SBVL01 / SBVL02 / SBVL02-2 estàndard Ball vàlvula bloqueig nostra acer ball vàlvula maneta pany és mida compacte que fàcilment poden ser emmagatzemats o dur a. Les dues fileres de tancar fora punts permet un atac segur. Es ' s resistent a la calor pols el cos recobert de metall. Aquest mestre de ball de vàlvula locaut és...

Descripció

Part n º: SBVL01 / SBVL02 / SBVL02-2

Tancament de la vàlvula de Ball estàndard
Nostre pany maneta acer ball vàlvula és mida compacte que fàcilment poden ser emmagatzemats o dur a. Les dues fileres de tancar fora punts permet un atac segur. És resistent a la calor de pols recoberts cos metàl. Aquest tancament patronal mestre ball vàlvula és solució de pes molt compacte i lleuger.

  1. Tancament patronal estàndard ball vàlvula està feta de acer endurit, tractament de superfícies per esprai alta temperatura, acreditació Roya.

  2. Aquesta vàlvula ball manejar pany amb una sola peça disseny panys barri-torn ball vàlvules en de posició.

  3. El pany mestre de ball de vàlvula de barri manual, s'adapta al seu torn vàlvula ball manetes per protegir contra obertura accidental. Tancament patronal de la petita vàlvula d'acer.

  4. És fàcil d'utilitzar una peça disseny panys vàlvula en OFF posició.

  5. SBVL01 s'adapta vàlvules entre 1/4"(6.35mm) 1"(25mm) diàmetre.

  6. Tancament de la vàlvula metàl·lica gran SBVL02 i SBVL02-2 s'adapta vàlvules entre 1-1/4"(31mm) 3"(76mm) diàmetre.

Part n º

Descripció

SBVL01

Indicada per la vàlvula handlefrom 6.35mm (1/4") fins a 25mm (1")

SBVL02

Indicada per vàlvula mànec de mm 31 (1-1/4") fins a 76mm (3")

SBVL02-2

Indicada per vàlvula mànec de mm 31 (1-1/4") fins a 76mm (3")

Dissenyat especialment segons les necessitats especials, nostre estàndard ball vàlvula bloqueig fet per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a tancament a l'engròs vàlvula ball estàndard personalitzats fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de tancament patronal estàndard ball vàlvula Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, tancament de la vàlvula, mestre de ball de vàlvula tancar fora, ball vàlvula maneta pany, tancament patronal de vàlvula metàl·lica d'acer

Enviar la consulta