sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Dispositiu de bloqueig de vàlvules d'alta seguretat

Dispositiu de bloqueig de vàlvules d'alta seguretat

Núm. De peça: ABVL01 Ajustable B allotllab a tot ala a) Fabricat en ABS durador, altament resistent a les fissures i abrasions i suporta la condició de temperatura extrema. b) Les dues meitats del bloqueig abasten el mànec de la vàlvula de bola per assegurar-se si de la activació inadvertida de la vàlvula ...

Descripció

Núm. Part: ABVL01

Ajustable B tot el Vollut de V alve

a) Fabricat en ABS durador, altament resistent a les fissures i abrasions i suporta la condició de temperatura del temps extrem.

b) Les dues meitats del bloqueig abasten el mànec de la vàlvula de bola per assegurar-se si de l'activació involuntària de la palanca de la vàlvula.

c) Es recomana equipar-se amb cadenats amb un diàmetre màxim de tancament de 8 mm.  

 

Núm. De part

Descripció

ABVL01

Adequat per a canonades de 0,5 "a 2,5" de diàmetre,   OBERT en canonades de 0,5 "a 1,25"

ABVL01M

Adequat per a canonades de 0,5 "a 3,15 " de diàmetre,   OBERT en canonades de 0,5 "a 2,5 "

ABVL02

Adequat per a canonades de 2 "a 8" de diàmetre

Control de la font d’energia del gasoducte, alliberament d’energia residual.

(1) bloqueig de vàlvules: bloqueig de vàlvules rotatives, (configurat), girant cap a fora o cap a dins per facilitar la instal·lació i estalviar espai. Característiques: el semi-giratori únic està patentat, cada model pot equipar-se amb un model més gran per estalviar espai lleuger i durador Zenex? Els plàstics calents resisteixen els productes químics i funcionen bé a temperatures extremes.

(2) bloqueig de vàlvula de bola ajustable, fàcil d'operar, disseny ajustable per evitar el tancament. Plàstic d’enginyeria lleuger i durador, resistent a la corrosió química, compatible amb quatre forats a la part posterior, encara eficaç en condicions extremes, adequat per al bloqueig mestre, es pot treure qualsevol tipus de cadenat de seguretat a la part inferior, adequat per al maneig de la dimensió amplada ( 12,7 ~ 50,8 mm).

(3) bloqueig de cable ajustable, longitud de cable ajustable en diferents ocasions d'aplicació, àmpliament utilitzada en automòbils, indústria química, petroli, energia elèctrica, etc .; Cables d’acer durs, flexibles, de múltiples fils, recoberts de vinil per aïllar, de colors brillants, etiquetats de manera permanent, filferro de 4 mm a través de petits punts de bloqueig.

(4) bloqueig de vàlvula de papallona universal ajustable per a gairebé tots els interruptors de vàlvules de papallona, fàcils d’utilitzar, dissenyant una falca lliscant compacta entre el mànec i la barra per fixar la vàlvula de papallona, apliqueu un cadenat de seguretat per assegurar un ajustament compacte. Material termoplàstic, resistent a temperatures extremes.

Propòsit: cada punt de bloqueig es pot utilitzar per bloquejar diversos treballadors i es pot gestionar conjuntament l’equip de commutació amb l’interruptor de tall d’energia. Llevat que l’última persona obri el cadenat, l’equip no es pot obrir, satisfent la gestió de diverses persones.

(1) sivella de seguretat d'alumini, alumini a prova de foc, el diàmetre interior de la pinça és de 38 mm, que pot albergar 6 cadenats;

(2) sivella fàcil d'usar amb etiqueta, combinada amb les característiques de l'obertura de múltiples persones i la identificació de cadenats, disseny de sivella fàcil d'obrir i braç de bloqueig elàstic tractament anoditzat d'aliatge d'alumini i estructura d'acer inoxidable, ferma i anticorrosió, color brillant, reutilitzable . (3) 428 tancament de seguretat de niló aïllat, tancament de niló aïllat, diàmetre interior de la boca de pinça, pot acomodar 6 cadenats de seguretat.

Estàndard de gestió de l'estació de treball de seguretat de cadenats i panys: davant la gestió del bloqueig i el bloqueig, hem de gestionar l'ús del pou de bloqueig, que també compleix els requisits de 6S, producció lleugera i estàndards visuals.


Hot Tags: fabricants de dispositius de bloqueig de vàlvules d'alta seguretat Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzats, barats, preus, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta