sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Dispositiu de bloqueig de vàlvules amb bola

Dispositiu de bloqueig de vàlvules amb bola

Nº de part: ABVL04 Bloqueig de seguretat de vàlvula de bola ajustable P bloqueig de vàlvula darrera Els dispositius de bloqueig de vàlvules de bola tancaran diferents canonades assegurant el mànec de la vàlvula en la posició OFF. El material termoplàstic resistent i lleuger és resistent a les substàncies químiques i ...

Descripció

Nº de part: ABVL04

Bloqueig de seguretat de vàlvula de bola regulable
P bloqueig de la vàlvula última
Els dispositius de bloqueig de vàlvules amb boles bloquejaran diferents tubs assegurant el mànec de la vàlvula en la posició OFF.

  • El material termoplàstic resistent i lleuger és resistent a les substàncies químiques i funciona eficaçment en ambients extrems

  • La plaqueta extraïble adapta una àmplia gamma de dissenys i dimensions del mànec

  • Pot funcionar amb un dispositiu de bloqueig incondicional per ajustar-lo de manera més segura

  • Forats de bloqueig per acceptar tot el cadenat de seguretat.


Part núm.

Descripció

ABVL03

Apte per a vàlvules de 13mm (1/2 ") a 70 mm (2 3/4")

ABVL04

Apte per a maneta de vàlvules de 13 mm (1/2 ") a 70 mm (2 3/4")

ABVL05

Apte per a maneta de vàlvules de 73mm (2 4/5 ") a 215mm (8 1/2")Requisits bàsics de gestió de retallades de bloqueig

(1) quan es realitzin operacions no convencionals, per tal d’evitar l’alliberament accidental d’energia o materials acumulats en els equips, instal·lacions o zona del sistema, tots els punts d’aïllament d’energia i materials haurien de ser bloquejats i llistats.

(2) abans d’implementar l’etiquetatge de bloqueig, s’han de complir els requisits rellevants del permís de treball i s’han d’implementar específicament els procediments de gestió de permisos de treball.

(3) Abans de l'inici de les operacions, és responsabilitat del personal tant territorial com operatiu assegurar-se que hi hagi un aïllament i efectuar l'etiquetatge de bloqueig.

(4) en circumstàncies especials, si no es pot bloquejar la vàlvula o l'interruptor d'alimentació de mida especial, el responsable de la unitat territorial pot signar el rètol sense bloqueig i adoptar altres mitjans quan sigui necessari per complir els requisits de bloqueig.

(5) l'entrega de panys personals s'hauria de completar en l'operació entre classes.

(6) La selecció de panys no només ha de complir els requisits de bloqueig, sinó que també haurà de complir els requisits de seguretat del lloc d’operació.


Hot Tags: Proveïdors i fabricants de dispositius de bloqueig de vàlvules amb boles Xina - Venda a l'engròs - LOCKEY

Enviar la consulta