sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bola ajustable de la vàlvula de bola amb flange

Bola ajustable de la vàlvula de bola amb flange

Núm. De part: FBVL01 ajustable de la vàlvula de bola de la bola de bloqueig Els dispositius de bloqueig de la vàlvula tanquen molts tipus de vàlvules a pressió, com ara: vàlvula de bola, vàlvula de papallona, vàlvula de cilindre, vàlvula de comporta, vàlvula de connexió i pneumàtica. Hi ha dispositius ajustables i universals disponibles per a una major flexibilitat. a) Feta ...

Descripció


Núm. De part: FBVL01

Bola ajustable de la vàlvula de bola amb flange

Els dispositius de bloqueig de la vàlvula tanquen molts tipus de vàlvules a pressió, com ara: vàlvula de bola, vàlvula de papallona, vàlvula de cilindre, vàlvula de comporta, vàlvula de tapa i pneumàtica. Hi ha dispositius ajustables i universals disponibles per a una major flexibilitat.

a)       Fabricat amb ABS durador.

b)       Accepteu fins a 1 cadenat, amb un diàmetre màxim de 8 mm.

c)       Disponible en color vermell, es poden personalitzar altres colors, proporcionant etiquetes en anglès.

 

Núm.

Descripció

FBVL01

Adequat per a vàlvules de bola de 6,55 mm (1/4 ") a 140 mm (5")

FBVL01.jpg56.jpg

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre tancament ajustable de vàlvula de bola amb flange realitzat per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al bloqueig de vàlvula de bola ajustable personalitzada a l'engròs realitzat a la Xina a preus barats amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre tancament ajustable de vàlvula de bola amb flange realitzat per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al bloqueig de vàlvula de bola ajustable ajustable a l'engròs a la Xina a preus barats amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: bufadors de vàlvula ajustables de vàlvula de bola fabricants de la Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzats, barats, de preu, realitzats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta