sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Tancament regulable Ball vàlvula

Tancament regulable Ball vàlvula

Part n º: ABVL01 ABVL02 ajustable ball vàlvula locaut P olypropylene vàlvula tancament de dispositius de bloqueig de vàlvula de tancament patronal molts tipus de vàlvules pressionats incloent: ball de vàlvula, vàlvula de papallona, vàlvula del cilindre, la vàlvula, endoll vàlvula i pneumàtica. Ajustables i universals mecanismes estan disponibles per a...

Descripció

Part n º: ABVL01 /ABVL02

Tancament regulable ball vàlvula
Ptancament patronal de vàlvula olypropylene
Vàlvula de tancament de dispositius de tancament patronal molts tipus de vàlvules pressionats incloent: ball de vàlvula, vàlvula de papallona, vàlvula del cilindre, la vàlvula, endoll vàlvula i pneumàtica. Ajustables i universals mecanismes estan disponibles per a major flexibilitat.
Els dispositius de tancament patronal petita tancarà canonades amb diàmetres de ½" de mesura fins a 3". Nostres dispositius de tancament patronal gran ball vàlvula pot bloquejar canonades que van de 2" fins a 8" de diàmetre. Material de dispositiu també varia segons l'aplicació.

  1. Fabricat amb polipropilè, altament resistent a l'esquerdament i abrasió, resistent a les condicions climàtiques extremes temperatura regulable ball vàlvula tancament patronal.

  2. Les dues meitats de tancament patronal abasten la maneta de ball vàlvula per assegurar-lo des d'activació involuntària de la vàlvula.

  3. El locaut vàlvula polipropilè és equippedtogether amb cadenats. Cadenat tancat shackle diàmetre màxim és 9mm.

  4. Tots els colors estan disponibles, normalment vermell en estoc.

Part n º

Descripció

ABVL01

Apte per a canonades 1/2" a 2.5" de diàmetre, obrir en canonades de 1/2" a 1,25"

ABVL02

Apte per a canonades 2" fins a 8" de diàmetreDissenyat especialment segons les necessitats especials, el nostre tancament regulable ball vàlvula feta per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a tancament a l'engròs personalitzat vàlvula ajustable ball fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de tancament regulable ball vàlvula Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, tancament de la vàlvula de ball brady, tancament de la vàlvula de polipropilè

Enviar la consulta