sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Retallat universal del cable de filferro d'acer

Retallat universal del cable de filferro d'acer

Nº de part: CB01-4 Cierre ajustable d'acer ajustable a) Cos de bloqueig: fabricat en ABS, que resisteix productes químics. b) Cable: cable d’acer multicanal resistent i flexible amb un recobriment d’aïllament de plàstic clar. c) La longitud del cable es pot personalitzar.

Descripció

Nº de part: CB01-4

Cierre ajustable de cable d'acer

a) Carrosseria de bloqueig: fabricada en ABS, suporta productes químics.

b) Cable: cable d’acer multicanal resistent i flexible amb un recobriment d’aïllament de plàstic clar.

c) La longitud del cable es pot personalitzar.

d) Accepta fins a 4 cadenats per a una aplicació de bloqueig múltiple.

e) Inclou etiquetes de seguretat d’alta visibilitat, reutilitzables i d’escriptura. Es pot personalitzar.

f) Ideal per bloquejar diversos panells disjuntors i bloqueig de vàlvules de porta a costat.

Part núm.

Descripció

CB01-4

Diàmetre del cable 4mm, longitud 2 m

CB01-6

Diàmetre del cable 6mm, longitud 2m

Dispositiu aïllant

Dispositiu mecànic que impedeix la transferència o alliberament d’energia i materials perillosos. Inclou interruptors de desconnexió de circuits, interruptors d'alimentació o seguretat, vàlvules de canonades, plaques cegues, obstruccions mecàniques o dispositius similars utilitzats per bloquejar o aïllar energia.

Pany de seguretat

Un dispositiu que serveix per bloquejar el dispositiu d’aïllament.

Instal·lacions de tancament

Assegureu-vos que es poden bloquejar les instal·lacions auxiliars. Com ara: pany, màniga de bloqueig de vàlvules, cadena, etc.

Rètol de perill

Senyal que indica qui, quan i per què està bloquejat i col·locat en un pany de seguretat o un punt d’aïllament.

Prova / prova

Verifiqueu l'eficàcia de l'aïllament del sistema o dispositiu (per exemple, comproveu que s'han suprimit el dispositiu d'enclavament o altres impediments d'aïllament),

Retrocés del bloqueig

El bloqueig es refereix al procés en què els operadors controlen l’energia perillosa mitjançant el seu bloqueig segons els procediments durant la inspecció, el manteniment i el desmuntatge d’equips i instal·lacions.

Una teula és un signe situat en un dispositiu aïllant energètic per indicar que el dispositiu es troba en un estat controlat i que no pot ser operatiu fins que no es tregui la teula.

Deures i responsabilitats

El departament d’equipaments de l’empresa és responsable d’organitzar la formulació i el manteniment d’aquest codi, i és responsable de la gestió i avaluació de l’etiquetatge de bloqueig.

El departament de qualitat, seguretat i protecció mediambiental de l'empresa ha de proporcionar supervisió, consulta i suport per a la implementació d'aquest codi.

Cada unitat és responsable de la gestió i la implementació del procediment de retallada de bloqueig dins de l’àmbit empresarial i ofereix garantia de recursos.

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, la nostra etiqueta universal de bloqueig de cables d’acer fabricada per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs, amb una fàbrica de cobreix de cable universal d'acer personalitzada a l'engròs, a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també n'oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants universals de retallada de cable de tancament de cable d’acer universal Xina, proveïdors, fàbrica, a l’engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta