sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Padloc de seguretat d'alumini de 38 mm de seguretat

Padloc de seguretat d'alumini de 38 mm de seguretat

Nº de part: ALP38, ALP76 Cadenat de seguretat d'alumini Descripció a) Cos d'alumini i grillet d'acer cromat endurit de tres capes. b) En desbloquejar el cadenat, el grillatge apareixerà automàticament. c) Longitud del grill: 38mm, 76mm. d) Color normal: VERMELL, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV. e) ...

Descripció

Nº de part: ALP38, ALP76

Cadenat de seguretat d'alumini

Descripció

a)       El cos i la barraca d'alumini són d'acer i han estat recoberts amb cromat de tres capes.

b)       Quan obriu el bloqueig, el grillatge apareixerà automàticament.

c)       Longitud del grill: 38mm i 76mm.

d)      Colors a triar: vermell, groc, blau, taronja, verd, morat, negre, esvelt.

e)       Es poden personalitzar altres longituds del grill.

Part núm.

Especificació

Descripció

ALP38

Grill interior: 38mm; diàmetre del grill: 6mm

Sistema de claus de suport de claus, claus diferències, claus majors i iguals / diferències , claus de gran màster

ALP76

Grill interior: 76mm; diàmetre del grill: 6mm

ALP43 组合 图 2

1alp

Diferents sistemes clau per a la vostra elecció:

Realitzar l’aïllament

El personal de producció i manteniment també està obligat a seguir els procediments de neteja, les especificacions EPI per a equips de protecció personal i els procediments de tancament penjat per implementar un pla d’aïllament d’energia.

Transferir i buidar els productes químics residuals al sistema de procés d'acord amb els procediments de neteja; Al mateix temps, netegeu el vapor o netegeu o purgueu la canonada del procés d’acord amb les característiques del procés per assegurar-vos que les substàncies químiques residuals es netegen de la canonada a la zona d’operació en la mesura del possible.

Després de netejar el sistema de processament, cal provar el sistema de processament per assegurar que la quantitat de productes químics residuals sigui inferior al límit mínim d'explosió i de toxicitat, etc., per confirmar i verificar l'efectivitat de la neteja.

Per a vàlvules, equips giratoris i fonts d’energia en el pla d’aïllament energètic, l’etiquetatge de bloqueig s’ha de realitzar després de l’operació in situ segons el pla d’aïllament d’energia per assegurar que no siguin mal funcionats per un altre personal i la integritat del pla d’aïllament d’energia durant el manteniment. o projecte.

La targeta vermella d’aïllament energètic s’ha de penjar a la vàlvula o a l’equip al punt d’aïllament energètic per informar i advertir als altres que no funcionin. La targeta vermella indica l’operador i la data, l’estat dels equips del punt d’aïllament, el tipus de font d’energia, etc.

De la mateixa manera, la vàlvula en el punt d’aïllament d’energia s’ha de bloquejar de manera que altres no puguin fer funcionar el dispositiu de la vàlvula. La clau de la resclosa cal posar-la a la caixa de bloqueig d’aïllament d’energia. Un cop finalitzat l’aïllament energètic, el personal de producció l’haurà de bloquejar la caixa de seguretat, que estalviarà la clau.

Després de confirmar el pla d’aïllament d’energia i instal·lar la placa persiana d’aïllament d’energia al lloc, els representants de l’equip de manteniment del camp han de bloquejar la caixa d’aïllament d’energia alhora. Arribats a aquest punt, el pla d’aïllament energètic in situ està protegit tant pels equips de producció com de manteniment.

Abans del treball in situ, l’equip de manteniment també ha de confirmar i verificar el pla d’aïllament d’energia al lloc, com ara confirmar l’estat de l’interruptor de la vàlvula pertinent, cap descàrrega de material de la vàlvula de dutxa, l’interruptor d’equip d’incoratge i la tensió de mesura per confirmar l’aïllament de energia elèctrica, etc., abans d’iniciar formalment el treball in situ.

El representant de manteniment no pot treure el pany de manteniment de la caixa de tancament d’energia fins que no finalitzin els treballs de manteniment al lloc i es lliurin a la unitat de producció. Només aleshores el personal de producció pot treure un a un els punts d’aïllament energètics del lloc, registrar-los i confirmar-los a la planificació d’aïllament d’energia, un per un, i restaurar-los a l’estat de les canalitzacions i equips del procés abans del manteniment.

En resum, el pla d’aïllament d’energia és un mètode sistemàtic per aïllar i controlar les fonts d’energia, des de l’avaluació de l’aïllament d’energia del sistema de procés, el pla de neteja, el mètode de detecció, la instal·lació de plaques cegues, la partició elèctrica, l’etiquetatge de bloqueig, fins a la finalització del pla d’aïllament d’energia, fins a la confirmació. i verificació de l’aïllament d’energia abans de la feina.

Fins al final dels treballs de manteniment, el punt d’aïllament d’energia es pot treure pas a pas i es pot restaurar el sistema de procés per garantir que no hi hagi omissions, de manera que es protegeixi de manera efectiva la seguretat dels membres de l’equip de reparació, la seguretat dels equips i la propietat i la integritat del sistema de procés restaurat després del manteniment.

Zhongcheng recorda que, en el procés d’inspecció i manteniment, s’han d’aplicar estrictament les regulacions rellevants d’obertura de canonades i retallament de les canonades i que les mesures d’aïllament d’energia pertinents s’han d’implementar de manera efectiva abans de l’operació, per tal de garantir la seguretat de l’operació.


Hot Tags: Padloc de seguretat d'alumini de 38 mm de seguretat

Enviar la consulta