Cadenat de seguretat amb funda protectora negra

Cadenat de seguretat amb funda protectora negra
Detalls del producte

Núm. De part: P38SR1

Cadenat de seguretat amb funda protectora negra


MATERIAL: cos de nylon reforçat, resisteix la temperatura des de -20 ℃ fins a + 80 ℃. El grill d'acer es cromat, la qual cosa assegura que la fractura de la força i la deformació no sigui fàcil. La tapa està feta de silicona no transparent.

P38SR1.jpg


P38SR1 套 .jpg

DESCRIPCIÓ:

a)       Característica de retenció de clau: quan el grillet està obert, la clau no es pot treure.

b)       Gravació de làser i logotip disponible si és necessari.

c)       Longitud de la barraca: 25mm, 38mm, 76mm.

d)      Diversos tipus de cossos de bloqueig: tots els colors disponibles.


SISTEMA DE TÈCNIC CLAU1.jpg


SISTEMA DE TÈCNIC CLAU :

1. Sistema diferencial diferenciat (KD): Cada cadenat està teclat de manera diferent, subministrat amb 2 tecles per bloqueig. 20000pcs cadenats individuals disponibles.

2. Sistema Keyed Alike (KA): Cada cadenat és el mateix. La tecla 1 obrirà tots els cadenats de cada grup.

3. Diferència i sistema de claus mestres (KDMK): cada cadenat es fa de forma diferent, es subministra amb 1 tecla per bloqueig. Una clau mestra substituirà i obrirà qualsevol d'aquests cadenats.

4. Igual i clau principal del sistema (KAMK): Cada cadenat es fa amb el mateix codi d'un sol grup. Una clau mestra substituirà i obrirà tots els grups d'Iguals claus.

5. Grand Master Key System (GMK): Cada cadenat està teclat diferent en un sol grup. Una gran clau mestra substituirà i obrirà tots els grups KDMK diferents.


LLIURAMENT DE MATRÍCULA:

És important que cada empleat d'un lloc tingui una clau única de cadenat per evitar que les claus duplicades perjudiquin el vostre programa de bloqueig. Ens comprometem a utilitzar diferents claus i numeració per a cada ordre si és necessari. A més, cada tecla es pot registrar en el nostre sistema de programació, de manera que es pugui reordenar la mateixa clau quan sigui necessari.


Especificació:

PART NOM.

DESCRIPCIÓ

Dimensió (mm)

Xassís d'acer a prova de pols de 38 mm, cos de niló

A: B: C:

KA-P38SR1-RED

clauada, color vermell

6 38 20

KD-P38SR1-RED

Keyed diferent, de color vermell

6 38 20

MK-P38SR1-RED

Mestre i diferent, de color vermell

6 38 20

KAMK-P38SR1-RED

Clau igualada i clau mestra, de color vermell

6 38 20

GMK-P38SR1-RED

Gran sistema de clau mestra, de color vermell

6 38 20

Tots els colors disponibles, color normal: ROJO, YLW, BLU, Blau fosc, GRN, ORJ, PRP, BRN, BLK, WHT, GRIS, Altres colors es poden fer a mida.


Opció de forma del cos del cadell:


2018060210193963122991.jpg

Dissenyat especialment segons els vostres requisits especials, el nostre cadenat de seguretat amb funda protectora negra fabricada per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al cadenat de seguretat personalitzat a l'engròs amb coberta negra a prova de pols a la Xina a preus barats amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.
Investigació