sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cadena de seguretat de grillons de niló emergent

Cadena de seguretat de grillons de niló emergent

Número de peça: CP38PPU Nou panell de seguretat nylon cadenat de seguretat a) Cos de niló reforçat, resistència a la temperatura de -20 ℃ a + 80 ℃. El grilló d'acer està cromat; el grilló no conductor està fabricat en niló, respon a la temperatura de -20 ℃ a + 120 ℃, assegurant la resistència i la fractura de deformació no fàcilment. b) Cilindre de llautó durador, d'alta resistència, resistent al desgast, antioxidant. Provar repetidament durant més d’un milió de vegades, de durada en ús. c) Sistema de claus de gamma alta, KA, KD, MK, GMK disponibles. Es poden personalitzar diversos sistemes i quantitats clau. d) Disseny emergent, el grillet apareixerà automàticament en desbloquejar. Premeu el grill quan es bloqueja, no cal cap clau per inserir i treure. e) Impressió làser i gravat de logotip disponibles si cal. f) Diversos colors disponibles. g) Accions adequades i lliurament ràpid.

Descripció

Número de peça : C P38P PU

Nou cadenat de seguretat antilliscant de niló emergent
a) Cos de niló reforçat, resistència a la temperatura de -20 a +80 . El grilló d'acer està cromat; el grilló no conductor està fet de niló, resisteix la temperatura de -20 a +120 , assegurant la força i la fractura de deformació no fàcilment.

b) Cilindre de llautó durador, d'alta resistència, resistent al desgast, antioxidant. Provar repetidament durant més d’un milió de vegades, de durada en ús.
c) Sistema de claus de gamma alta, KA, KD, MK, GMK disponibles. Es poden personalitzar diversos sistemes i quantitats clau.
d) Disseny emergent, el grillet apareixerà automàticament en desbloquejar. Premeu el grill quan es bloqueja, no cal cap clau per inserir i treure.
e) Impressió làser i gravat de logotip disponibles si cal.
f) Diversos colors disponibles.
g) Accions adequades i lliurament ràpid.

Núm. De part

Descripció

Material de grilló

Especificació

KA-CP38S PU

Teclat igual

 

Acer

 

“KA”: cada cadenat es marca el mateix en un grup

“P”: cos de tancament de plàstic recte

"S": grilló d'acer

 

Es pot personalitzar altres materials:

“SS”: grilló d'acer inoxidable

"BS": grillons de llautó

KD-CP38S PU

Tecles diferencials

MK-CP38S PU

Teclat i igual / Diferència

GMK-CP38S PU

Clau Gran Mestre

KA-CP38P PU

Teclat igual

 

Niló

KD-CP38P PU

Tecles diferencials

MK-CP38P PU

Teclat i igual / Diferència

GMK-CP38P PU

Clau Gran Mestre

Bloquejar i desbloquejar el flux de treball

Traieu la placa de bloqueig

(1) el personal de bloqueig primer haurà de netejar totes les eines (de manteniment) fora de l'àrea de treball de l'equip, restaurar tots els dispositius de protecció de seguretat a les seves posicions originals, i després treure les seves pròpies TARGETES i bloquejos i omplir el "registre de desbloqueig";

(2) el personal de pany informi verbalment a tots els empleats afectats i als altres empleats de posar fi al procediment de bloqueig d'aïllament;

(3) el personal de panys ha de comprovar amb cura abans d'iniciar l'equip per assegurar-se que ningú no es troba a la zona perillosa.

9. Notes

(1) s'ha d'utilitzar el bloqueig de seguretat i l'etiqueta simultàniament.

(2) només la persona encadenada té dret a treure la clau de seguretat i l'etiqueta de la caixa de bloqueig individual o de la caixa de bloqueig col·lectiva. En circumstàncies especials, altres poden ser eliminats per altres sota la seva custòdia.

Bloqueig i desbloqueig de requisits de registre

1. Abans d’operar, tots els punts de bloqueig s’hauran d’especificar a la llista de punts d’aïllament energètic de l’etiquetatge de bloqueig per part del líder de la secció o del líder de l’equip, i s’hauran de publicar a la caixa de bloqueig després de ser confirmats i aprovats pel tècnic responsable del manteniment.

2. Després de l'operació, el personal de desbloqueig ha d'omplir el registre de desbloqueig abans de desbloquejar-lo

6. Altres requisits

1. L'etiqueta de bloqueig col·lectiu, bloqueig individual i "operació prohibida perillosa" del taller que pertany a l'equip no es pot aixecar quan el treball no es completa durant el canvi de torn; El successor primer ha d’utilitzar el seu bloqueig personal a la caixa de bloqueig col·lectiva del taller al qual pertany l’equip, abans que el treballador del torn pugui alliberar el seu bloqueig personal; La persona encarregada del torn ha d’esperar fins que el responsable del torn hagi bloquejat el quadre de bloqueig col·lectiu al taller de l’equip, i el responsable del torn podrà alliberar-lo.

2. La persona encarregada del taller i la unitat de manteniment de l’equip assumirà la responsabilitat de bloquejar-se després de la transmissió del torn i comprovar els procediments de bloqueig en curs.

3. clau de recanvi per al bloqueig de seguretat:

(1) Està prohibit mantenir la clau de recanvi del bloqueig individual. La clau de recanvi del bloqueig col·lectiu s'ha de lliurar juntament amb el catàleg d'alliberament de panys i s'ha de mantenir correctament per cada secció de taller per tal d'identificar la propietat del pany de seguretat.

(2) la nova clau només s'utilitza per substituir la clau antiga danyada. Està totalment prohibit substituir la clau perduda. Quan es determina que la clau perduda no es pot recuperar, el bloqueig personal s'ha de retornar al taller per actualitzar els registres. El nou bloqueig s'emet pel departament de seguretat.

3. clau de recanvi per al bloqueig de seguretat:

(3) Per demanar prestat la clau de recanvi, el formulari de sol·licitud ha de ser omplert i aprovat pel personal de seguretat de la nostra fàbrica. La clau de reserva ha de ser retornada de servei. El supervisor de línia del sol·licitant de la clau de reserva és responsable de confirmar la finalització del formulari de sol·licitud de clau de reserva i la devolució de la clau.

(4) Tot el personal d’etiquetatge de bloqueig ha de ser entrenat abans que puguin treballar al lloc.


Hot Tags: Pop-up gres de nylon cadenat de seguretat-proveïdors i fabricants Xina - a l'engròs - LOCKEY

Enviar la consulta