sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
LOCKEY Nou bloqueig de bloqueig de seguretat OEM de 38mm de disseny OEM

LOCKEY Nou bloqueig de bloqueig de seguretat OEM de 38mm de disseny OEM

Núm. De part: CP38S Nou tipus d'actualització integral de cadenat Configuració del nucli de bloqueig de coure, mode de bola elàstica, resistent al desgast, resistent a l'oxidació i no deformació. Exquisida estructura interna, obriu sense problemes el full de ressort intern. La tecnologia és més perfecta, el rendiment de protecció de seguretat és més avançat, la taxa d'obertura mútua és més baixa.

Descripció

Núm. De part:   C P38 S

Cadenat de seguretat de placa de plàstic de 38 mm

a) El cos de nylon reforçat, resisteix la temperatura des de -20 fins a +80 . El grill d'acer es cromat; el grill no conductor està fet de niló, resisteix la temperatura de -20 fins a +120 , garantint la fractura de la força i la deformació no fàcilment.

b) Característica de retenció de clau: quan el grillet està obert, la clau no es pot treure.

c) Configuració del nucli de bloqueig de coure, mode de bola elàstica, resistent al desgast, resistent a l'oxidació i no deformació. Exquisida estructura interna, obriu sense problemes el full de ressort intern. El   la tecnologia és més perfecta, el rendiment de protecció de seguretat és més avançat, la taxa d'obertura mútua és més baixa .

d) La nova actualització clau: amb la clau de bloqueig atòmic, obrint el bloqueig amb més fluïdesa .

e) Gravació de làser i gravat del logotip disponible, si és necessari.

f) Tots els colors disponibles.

 

Núm.

Descripció

Material de xerració

Especificació

KA- C P38S

Igualada

 

Acer

 

"KA": cada cadenat és el mateix en un grup

"P": cos de pany de plàstic de vora recte

"S": grill d'acer

 

Es pot personalitzar un altre material:

"SS": grill d'acer inoxidable

"BS": grill de llautó

KD- C P38S

Diferenciat amb claus

MK- C P38S

Keyed i Iguals / Diferents

GMK- C P38S

Gran Clau Mestra

KA- C P38P

Igualada

 

Niló

KD- C P38P

Diferenciat amb claus

MK- C P38P

Keyed i Iguals / Diferents

GMK- C P38P

Gran Clau Mestra

Cadenat de seguretat i la diferència entre el cadenat normal

L'aspecte del cadenat de seguretat similar al cadenat civil normal, però el cadenat segur i el cadenat civil normal, són moltes les diferències.

Cadenat de seguretat, generalment per a plàstics d'enginyeria d'ABS, i cadenat civil de metall general;

El bloqueig de seguretat amb l'objectiu principal és advertir i no tenir paper de seguretat, el propòsit principal del cadenat civil normal és evitar el robatori;

El feix de bloqueig segur del cadenat no pot rebotar automàticament, ha deixat funcions clau i el cadenat civil general és tot el contrari;

El cadenat civil normal sol ser un cadenat amb clau, i el cadenat segur, en general, el cadenat pot coincidir amb claus múltiples, dividit en una gestió bloquejada i ordinària;

El cadenat de seguretat sovint s'exposa a àcids i alcalins, la necessitat d'un processament especial i el cadenat general generalment no és necessari.

Dispositiu de bloqueig (bloqueig): utilitzeu un dispositiu d'aïllament de bloqueig de bloqueig per evitar que algú accedeixi aïlladament de fonts d'energia aïllades o equips, fins al final del manteniment, suprimiu els bloqueigs.

Etiqueta (etiqueta): utilitza etiquetes per advertir que altres usuaris han estat en quarantena d'energia o que l'equip no pot funcionar.

LOTO = Bloqueig / Etiqueta està tancat per: es refereix pel mètode d'aïllament, bloqueja algunes fonts d'energia perilloses per evitar accidents i crear un entorn de treball segur.

4


Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre nou disseny lockey, un bloqueig de seguretat per a cadenat d'acer de 38mm d'oem fabricat per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a un nou disseny de motxilla a l'engròs de moto de seguretat de cadenes d'acer OEM 38mm fabricat a la Xina a preus econòmics amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: nou disseny lockey OEM de 38mm d'acer grillets de bloqueig de seguretat fabricants de bloqueig Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzat, preu barat, fabricat a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta