sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cadenat de seguretat Lockack d'acer inoxidable de 76 mm

Cadenat de seguretat Lockack d'acer inoxidable de 76 mm

Núm. De part: CP76S Lockey 76mm Cadenat de seguretat d'acer Armari de nylon reforçat, resisteix la temperatura des de -20 ℃ fins a + 80 ℃. El grill d'acer es cromat; el grill no conductor està fet de niló, resisteix la temperatura de -20 ℃ fins a + 120 ℃, garantint la força i la fractura de deformació no ...

Descripció


Núm. De part: CP76S

Cadenat de seguretat Lockack d'acer inoxidable de 76 mm

  1. El cos PA66 reforçat, que pot suportar la temperatura des de -20 ℃ fins a + 80 ℃. El grill d'acer es cromat, es pot assegurar que la fractura de la força i la deformació no sigui fàcil.

  2. Funció de retenció de claus: quan el grill continueu obert, no es pot moure la tecla.

  3. Impressió làser i gravat del logo disponible si és necessari.

  4. Tots els colors diferents seleccionables.

Núm.

Descripció

Material de xerració

Especificació

KA-CP76S

Sistema clau per igual

 

Acer

 

"KA": cada cadenat és la mateixa clau d'un grup

"P": cos de pany de plàstic de vora recte

"S": grill d'acer

 

Un altre material pot fer-se a mida:

"SS": grill d'acer inoxidable

"BS": grill de llautó

KD-CP76S

Sistema diferent de claus

MK-CP76S

Clau i Igual / Sistema diferent

GMK-CP76S

Gran Clauer de la clau del sistema

KA-CP76P

Sistema clau per igual

 

Niló

KD-CP76P

Sistema diferent de claus

MK-CP76P

Clau i Igual / Sistema diferent

GMK-CP76P

Gran Clauer de la clau del sistema

453.jpg


SISTEMA DE TÈCNIC CLAU : SISTEMA DE TÈCNIC CLAU1.jpg

1. Sistema diferencial diferenciat (KD): Cada cadenat està teclat de manera diferent, subministrat amb 2 tecles per bloqueig. 20000pcs cadenats individuals disponibles.

2. Sistema Keyed Alike (KA): Cada cadenat és el mateix. La tecla 1 obrirà tots els cadenats de cada grup.

3. Diferència i sistema de claus mestres (KDMK): cada cadenat es fa de forma diferent, es subministra amb 1 tecla per bloqueig. Una clau mestra substituirà i obrirà qualsevol d'aquests cadenats.

4. Igual i clau principal del sistema (KAMK): Cada cadenat es fa amb el mateix codi d'un sol grup. Una clau mestra substituirà i obrirà tots els grups d'Iguals claus.

5. Grand Master Key System (GMK): Cada cadenat està teclat diferent en un sol grup. Una gran clau mestra substituirà i obrirà tots els grups KDMK diferents.

LLIURAMENT DE MATRÍCULA:

És important que cada empleat d'un lloc tingui una clau única de cadenat per evitar que les claus duplicades perjudiquin el vostre programa de bloqueig. Ens comprometem a utilitzar diferents claus i numeració per a cada ordre si és necessari. A més, cada tecla es pot registrar en el nostre sistema de programació, de manera que es pugui reordenar la mateixa clau quan sigui necessari.


Opció de color:

P.jpg


Opció de forma del cos del cadell:


2018060210193963122991.jpg

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre cadenat de seguretat d'acer inoxidable de 76 mm, fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a un cadenat de seguretat d'acer inoxidable a mida, que es fa a la Xina a preus barats amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: barreres d'acer barreres d'acer 76mm fabricants de cadenat de seguretat Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzats, barats, de preu, realitzats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta