sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Aïllament KD Abs Cadenat llarg de cadenat d'acer

Aïllament KD Abs Cadenat llarg de cadenat d'acer

Nº de part: P76P 76mm Cadenat de seguretat de barraca llarga de plàstic a) Cos reforçat de niló, resistent a la temperatura de -20 ℃ a + 80 ℃. El grill d’acer està xapat; la barraca no conductora està fabricada en niló, resistent a la temperatura de -20 ℃ a + 120 ℃, garantint la força i la fractura de la deformació no fàcilment. b) Funció de retenció de claus: quan el grill està obert, no es pot treure la clau. c) Impressió làser i gravat de logotip disponibles si cal. d) Tots els diferents colors disponibles.

Descripció


Nº de part:   P76P

Cadenat de seguretat de grillons llargs de 76mm

a) Cos de niló reforçat, resistent a la temperatura de -20 a +80 . El grill d’acer està xapat; la barraca no conductora està fabricada en niló, resistent a la temperatura de -20 a +120 , assegurant la força i la fractura de la deformació no fàcilment.

b) Funció de retenció de claus: quan el grill està obert, no es pot treure la clau.

c) Impressió làser i gravat de logotip disponibles si cal.

d) Tots els diferents colors disponibles.

 

Part núm.

Descripció

Material de grillons

Especificació

KA-P76S

Teclat igual

 

Acer

 

"KA": cada cadenat es tecla el mateix en un grup

"P": cos de pany de plàstic de vora recte

"S": grillet d'acer

 

Es pot personalitzar un altre material:

"SS": grillet d'acer inoxidable

"BS": grillet de llautó

KD-P76S

Clau Differ

MK-P76S

Teclat i igual / diferent

GMK-P76S

Gran clau de mestre

KA-P76P

Teclat igual

 

Niló

KD-P76P

Clau Differ

MK-P76P

Teclat i igual / diferent

GMK-P76P

Gran clau de mestre


P76P 拷贝SISTEMA DE COMANDAMENT CLAU1.jpgDibuix de dimensions:
Dibuix de dimensions 1.png

Dibuix de dimensions1

P.jpg

Un altre estil de forma del cos:

PART NO. AP76SKA-RED , AP76SKD-RED , AP76SMK-RED , AP76SKAMK-RED, AP76SGMK-RED

IMG_1268.JPGIMG_1269.JPG


Cos de bloqueig:

2018060210193963122991.jpg

Estudi de cas del blocatge Tagout2

Cas 2

Descripció de l'accident: zhang xx, un treballador del grup de distribució de sorra en un taller de colada d'una fàbrica, sol anar a treballar a primera hora del matí per revisar la cabina interior de la màquina de barreja de sorra, per tal de garantir el funcionament normal de la màquina durant les hores de treball.

Algun dia, Zhang Mou arriba a reduir la nuclear, va obrir la porta de la sala de màquines de sorra mixta com de costum, però sense interruptor elèctric, tampoc no va penjar "algú treballa per prohibir tancar" el senyal d'advertència, introduïu la màquina dins de la revisió. Tenia por que l’obertura de la portella pogués afectar a d’altres. Agafeu deliberadament la porta per deixar només un buit de 15 mm.

Després que aquest grup barregi treballador de sorra li mou per anar a la feina, vegeu que la porta de la cabina està oberta, penseu que els altres no funcionen tan estrictament, empeny la porta de la cabina fins que va començar a barrejar màquina de sorra, l’hormona del corró gira, el cap del zhang mou que funciona a l’interior. cops de porra. Zhang va resultar ferit greu.

Causa d'accident: Zhang no ha pogut dur a terme l'aïllament energètic i l'etiquetatge de bloqueig segons la normativa quan va entrar a la màquina per fer-ne el manteniment. Per informar als altres que es trobava a la màquina, va assumir la responsabilitat principal. Li no va revisar l'equip abans de començar l'equip, va assumir la responsabilitat secundària.

Mètode de millora: els treballadors han d’implementar estrictament el procediment de retallada del bloqueig. En entrar en el funcionament de la màquina, cal bloquejar l’energia perillosa i posar-hi l’etiqueta. Abans de posar-lo en marxa, cal comprovar l'equipament per assegurar-se que no hi ha personal i substàncies perilloses a la zona perillosa.


Hot Tags: Aïllament KD Abs Cadenat llarg de cadenat d'acer

Enviar la consulta