sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cadenat de seguretat de 76mm

Cadenat de seguretat de 76mm

Part n º: P76S 76mm llargs d'acer Shackle seguretat cadenat teclejat cadenats teclejat cadenats mantindrà importants punts d'origen tancats i millorar la seguretat. Aquestes cadenats estan disponibles en una varietat de materials com: nylonshackle nonconductive seguretat i acer shackle cadenats. També estan disponibles...

Descripció

Part n º: P76S

canó de 76mmCadenat de seguretat llargs d'acer Shackle
Cadenats Keyed
Cadenats Keyed mantindrà importants punts d'origen tancats i millorar la seguretat. Aquestes cadenats estan disponibles en una varietat de materials com: nylonshackle nonconductive seguretat i acer shackle cadenats. També estan disponibles en mides compactes o amb grillons molt millor donar cabuda a la situació de bloqueig únic. Keyedalike, mestre keyeddifferent teclejat i gran mestre teclejat opcions estan disponibles.

MATERIAL:Cadenat de llarg shackleSafety de lightweightZenexplastic, amb un steelshackle chromeplated.

DESCRIPCIÓ:
a) teclejat seguretat padlockdesigned exclusivament per a aplicacions de bloqueig/Tagout
b) durador, lleuger, no-conductivethermoplastic panys cos.
c) amb etiquetes d'escriure les etiquetes, Etiquetes multilingües en anglès, francès i castellà
d) clau retenir-assegura aquest cadenat no queda obert
e) alta seguretat, cilindre reservat per a seguretat, panys de cilindre 12pin, upto 100000pcs mecanismes de bloqueig diferent.
f) làser impressió i logotip gravat availableif necessari.
g) shackle longitud: 76 mm, altres durada: 25 mm, 38 mm
h) shackle l'acer inoxidable pot ser fetes.
I) Colors poden ser fetes.

SISTEMA CLAU DE GRÀFICS:

  1. Keyed Differentcombination(KD): Cada cadenat és teclejat diferentment, equippedwith 2 claus per bloqueig. 20000pcs individualdifferentpadlocks disponible.

  2. Keyed igual Combination(KA): Cada cadenat és teclejat igual., equippedwith 1 1key per bloqueig. 1 clau obrirà cadenats tots en cada grup.

  3. Diferents Màster Key Combination(MK): Cada cadenat és teclejat diferentment, equipat amb 2 claus per bloqueig. Una clau mestra es invalidar i obrir allpadlocks.

  4. Combinació clau mestra per igual (KAMK): cada cadenat és teclejat el mateix en un grup. Una clau mestra es invalidar i obrir tots els grups de igualment teclejat. Màster teclejat el cadenat de seguretat

  5. Clau mestra Grand combinationGMK): cada cadenat és keyed differentin un grup. Una clau mestra es invalidar i obrir tots els grups de teclejat diferents.

Especificació de:


PART N º

DESCRIPCIÓ

Dimensió (mm)

shackle de 76mm d'acer, cos de niló

R: B: C:

P76SKA VERMELL

teclejat igualment, color vermell

6 76 20

P76SKD VERMELL

Teclejat difereixen, color vermell

6 76 20

P76SMK VERMELL

Dominar 59 difereixen, de color vermell

6 76 20

P76SKAMK VERMELL

Keyed igualment 59 mestre clau, color vermell

6 76 20

P76SGMK VERMELL

Gran mestre teclejat sistema, color vermell

6 76 20

Tots els colors disponible, normal color: vermell, YLW, BLU, GRN, ORJ, PRP, BLK, WHT, colors gris, altres poden ser a mida.Dimensió dibuix:

Dimensió drawing1

Altre estil de forma del cos:

PART N º:AP76SKA VERMELL, VERMELL AP76SKD, VERMELL AP76SMK, VERMELL AP76SKAMK, VERMELL AP76SGMK

Dimensió dibuix:

Dimensió drawing2

Opcions de color:

Dissenyat especialment segons les necessitats especials, nostre cadenat de seguretat de 76 mm feta per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a cadenat de seguretat personalitzat a l'engròs 76mm fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de cadenat de seguretat de 76mm Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, teclejat el cadenat de seguretat, cadenat de seguretat shackle llargs d'acer, cadenat brady

Enviar la consulta