sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Poplock de seguretat de plàstic de 38 mm

Poplock de seguretat de plàstic de 38 mm

Nº de part: P38S PU Nou cadenat de seguretat emergent a) Cos reforçat de niló, resistent a la temperatura de -20 ℃ a +80 ℃. El grill d’acer està xapat; la barraca no conductora està fabricada en niló, resistent a la temperatura de -20 ℃ a +120 ℃, garantint la resistència i la fractura de deformació no ...

Descripció

Nº de part:   PU P38S

Nou cadenat de seguretat emergent
a) Cos reforçat de niló, resistent a la temperatura de -20 a +80 . El grill d’acer està xapat; la barraca no conductora està fabricada en niló, resistent a la temperatura de -20 a +120 , assegurant la força i la fractura de la deformació no fàcilment.

b) Cilindre de llautó durador, de gran resistència, resistent al desgast, anticorrosió. Prova repetidament per més d’un milió de vegades, durador d’ús.
c) Disponible un sistema de claus de gamma alta, KA, KD, MK, GMK. Es poden personalitzar diversos sistemes i quantitats clau.
d) Disseny emergent, el grillatge apareixerà automàticament en desbloquejar-se. Si premeu el grill, no cal que hi hagi cap tecla per inserir-lo i extreure'l.
e) Impressió làser i gravat de logotip disponibles si cal.
f) Diferents colors disponibles.
g) Estoc adequat i lliurament ràpid.

Part núm.

Descripció

Material de grillons

Especificació

PU KA-P38S

Teclat igual

 

Acer

 

"KA": cada cadenat es tecla el mateix en un grup

"P": cos de pany de plàstic de vora recte

"S": grillet d'acer

 

Es pot personalitzar un altre material:

"SS": grillet d'acer inoxidable

"BS": grillet de llautó

PU KD-P38S

Clau Differ

PU MK-P38S

Teclat i igual / diferent

PU GMK-P38S

Gran clau de mestre

PU KA-P38P

Teclat igual

 

Niló

PU KD-P38P

Clau Differ

PU MK-P38P

Teclat i igual / diferent

PU GMK-P38P

Gran clau de mestre

P38PPU-5

Aïllament energètic

Finalitat i àmbit d’aplicació

Aquest sistema està formulat per evitar l’alliberament accidental d’energia i per regular la gestió de la seguretat d’equips i instal·lacions en el procés d’instal·lació, revisió, manteniment, manteniment, neteja i altres operacions.

Aquest sistema és aplicable a la gestió de retallada d'equips i instal·lacions de cada planta de la branca dins de l'àmbit de la divisió metal·lúrgica.

Citar documents

Requisits de seguretat dels llocs d’ús d’equips elèctrics - part 2: mesures de seguretat per a l’operació en absència d’electricitat

Tres, terminologia,

(I) bloqueig i llistat: és un mètode per bloquejar i llistar l’interruptor d’aïllament d’energia per evitar l’alliberament d’energia accidental abans que comenci el manteniment, el manteniment, la neteja i altres treballs.

(2) zona de perill: la posició a l’espai tridimensional de l’equip on es poden produir danys pel moviment de peces o materials giratoris de l’equip.

(3) font d'energia: energia que pot posar en perill les persones, inclosos l'aire comprimit, nitrogen, gas, gravetat, força elàstica, aigua a pressió, pressió hidràulica i vapor.

(4) dispositius d’aïllament d’energia: dispositius que impedeixen físicament l’alliberament o la transmissió d’energia, inclosos, però sense limitar-se a: disjuntors elèctrics accionats manualment; Interruptor de seguretat accionat manualment; Vàlvules de canonades (els panys de les vàlvules de canonades no són un substitut del treball de plaques cegues), els endolls i altres dispositius similars que bloquegen o aïllen les fonts d’energia. (els botons, els interruptors de selecció i altres controls similars no es poden utilitzar com aïlladors de potència)

(v) personal autoritzat: fa referència al personal que realitza el bloqueig i la llista per al servei o manteniment de la màquina i els equips. Han de ser personal qualificat i autoritzat que hagi estat format i examinat per al bloqueig i la llista.

(vi) empleats afectats: empleats que operen o han de treballar als voltants dels serveis bloquejats o llistats de l'equip que se serveix o el mantenen.


Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre cadenat de seguretat de plàstic de 38 mm realitzat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs personalitzat de 38mm cadenat de seguretat de plàstic fet a Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: Fabricants de cadenats de seguretat de 38 mm de plàstic emergents Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta