sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
38mm nou cadenat de seguretat emergent

38mm nou cadenat de seguretat emergent

Nº de part: P38S PU Nou cadenat de seguretat emergent a) Cos reforçat de niló, resistent a la temperatura de -20 ℃ a +80 ℃. El grill d’acer està xapat; la barraca no conductora està fabricada en niló, resistent a la temperatura de -20 ℃ a +120 ℃, garantint la resistència i la fractura de deformació no ...

Descripció

Nº de part:   PU P38S

Nou cadenat de seguretat emergent
a) Cos reforçat de niló, resistent a la temperatura de -20 a +80 . El grill d’acer està xapat; la barraca no conductora està fabricada en niló, resistent a la temperatura de -20 a +120 , assegurant la força i la fractura de la deformació no fàcilment.

b) Cilindre de llautó durador, de gran resistència, resistent al desgast, anticorrosió. Prova repetidament per més d’un milió de vegades, durador d’ús.
c) Disponible un sistema de claus de gamma alta, KA, KD, MK, GMK. Es poden personalitzar diversos sistemes i quantitats clau.
d) Disseny emergent, el grillatge apareixerà automàticament en desbloquejar-se. Si premeu el grill, no cal que hi hagi cap tecla per inserir-lo i extreure'l.
e) Impressió làser i gravat de logotip disponibles si cal.
f) Diferents colors disponibles.
g) Estoc adequat i lliurament ràpid.

Part núm.

Descripció

Material de grillons

Especificació

PU KA-P38S

Teclat igual

 

Acer

 

"KA": cada cadenat es tecla el mateix en un grup

"P": cos de pany de plàstic de vora recte

"S": grillet d'acer

 

Es pot personalitzar un altre material:

"SS": grillet d'acer inoxidable

"BS": grillet de llautó

PU KD-P38S

Clau Differ

PU MK-P38S

Teclat i igual / diferent

PU GMK-P38S

Gran clau de mestre

PU KA-P38P

Teclat igual

 

Niló

PU KD-P38P

Clau Differ

PU MK-P38P

Teclat i igual / diferent

PU GMK-P38P

Gran clau de mestre

8 - 副本

Seguretat empresarial

La seguretat és la màxima prioritat de les empreses. A causa de la manca de gestió de la font d’energia, la negligència dels treballadors i la falta de comunicació efectiva entre departaments, els accidents es produeixen amb freqüència, provocant efectes socials negatius i posant en perill la seguretat de la vida. Per tal de garantir la seguretat dels equips i del personal al lloc de manteniment i reparació, els procediments de seguretat de bloqueig s'han d'aplicar estrictament al lloc de control de funcionament.

L’estàndard OSHA -29cfr (1910.147) estableix: "quan l’equip o l’eina s’està reparant, mantenint o netejant, la font d’energia associada a l’equip es talla de manera que no es pugui iniciar l’equip o l’eina. Totes les fonts d’energia (potència, hidràulica El propòsit és assegurar que ningú que treballi a la màquina no sigui ferit ni ferit. " El bloqueig consisteix a assegurar que l’aparell del dispositiu està totalment apagat i que el dispositiu es mantingui en un estat de seguretat. El bloqueig impedeix que el dispositiu s’activi accidentalment i causi lesions o morts.

visió general

La font d’energia relacionada amb l’equip o les eines s’ha d’apagar quan es reparen, es mantenen o es netegen. D’aquesta manera, s’evita que el dispositiu o l’eina es posi en marxa i s’apaguin inicialment totes les fonts d’energia (energia, hidràulic, aire, etc.).

Cal reforçar la gestió i el control de les fonts d’energia i una visibilitat més gran pot contribuir a reduir el zero de lesions accidentals.


Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre nou cadenat de seguretat emergent de 38 mm fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a un major cadenat de seguretat emergent personalitzat de 38 mm a l'engròs, fet a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: 38mm fabricants de cadenats de seguretat emergents de 38 mm a la Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta