sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cadenat de seguretat 25mm d'acer Shackle

Cadenat de seguretat 25mm d'acer Shackle

Part n º: P25S 25mm que d acer Shackle poca seguretat Lockey de cadenat ofereix una varietat de seguretat de cadenats compliment als requisits de OSHA i oferir una alternativa més segura de panys de metall per a aplicacions de tancament patronal. El cos és nonconductive i el cilindre clau única electricitat impedeix viatjant de...

Descripció

Part n º: P25S

25mm Cadenat de seguretat breu d'acer Shackle

Lockey ofereix una varietat de seguretat de cadenats complir requisits OSHA i oferir una alternativa més segura de panys de metall per a aplicacions de tancament patronal. El cos és nonconductive i el cilindre clau única electricitat impedeix viatjant d el shackle a la clau, protegir els treballadors quan s'introdueix clau.

MATERIAL: Termoplàstics cadenat de seguretat, cadenat mini shackle. Niló compacte cos i chrome abric endurit d'acer shackle.
DESCRIPCIÓ:
a) shackle cadenats són àmpliament utilitzats en química, elèctrica, l'automòbil d'acer, petroli, Gas indústria, etc.
b) cadenats de seguretat tancament patronal són lleugers i fàcilment a desenvolupar.
c) amb etiquetes d'advertència regravables, Etiquetes pot ser fetes.
d) clau retenir-assegura aquest cadenat no queda obert.
e) alta 12 pin cilindre tanca de seguretat, fins a 100000pcs diferents mecanismes de bloqueig.
f) pot ser gravat per personalitzar o número diferents panys

g) cadenat de seguretat de shackle de 1 polzada, liquidació Shackle: 25 mm,

h) diferents Colors estan disponibles.

SISTEMA DE CLAU DE REGISTRE:
És important que cada empleat en un lloc té una clau de cadenat que és únic. Per ajudar a evitar duplicats claus posar en perill el seu programa de bloqueig. cada vegada que demanar cadenats addicionals utilitzarem un nou nombre clau per a cadascuna d'elles que es fabriquen per a vostè. Quan s'utilitza correctament, aquest servei gratuït ajuda a assegurar que cada empleat porta una clau única per ells.

SISTEMA CLAU DE GRÀFICS:

  1. Keyed difereixen System(KD) vol dir que la clau per a un bloqueig no d'obrir un altre, es subministra amb 2 claus per bloqueig. 20000pcs cadenats individuals disponibles.

  2. Teclejat igualment mitjans de System(KA) tots els lcoks en un conjunt es pot obrir amb la mateixa clau. Es subministra amb 1 clau per bloqueig.

  3. Difereixen 59 LFS clau System(MK): cada cadenat és teclejat diferent, es subministra amb 2 claus per bloqueig. Una clau mestra es invalidar i obri tots els panys

  4. Igualment 59 mestre System(KAMK) mercat: Cada cadenat és teclejat el mateix en un grup. Una clau mestra es invalidar i obrir tots els grups de igualment teclejat.

  5. System(GMK) de mercat gran mestre: Cada cadenat és teclejat diferent en un grup. Una clau mestra es invalidar i obrir tots els grups de keyed diferents panys.

Especificació de:


PART N º

DESCRIPCIÓ

Dimensió (mm)

shackle de 25mm d'acer, cos de niló

A: B: C:

P25SKA VERMELL

teclejat igualment, color vermell

6 25 20

P25SKD VERMELL

Teclejat difereixen, color vermell

6 25 20

P25SMK VERMELL

Dominar 59 difereixen, de color vermell

6 25 20

P25SKAMK VERMELL

Keyed igualment 59 mestre clau, color vermell

6 25 20

P25SGMK VERMELL

Sistema clau gran mestre, de color vermell

6 25 20

Tots els colors disponible, normal color: vermell, YLW, BLU, GRN, ORJ, PRP, BLK, BLU fosc, WHT, colors gris, altres poden ser a mida.

Dimensió drawing(mm):

(Dimensió dibuix 1

Opcions de color:

Altre estil de forma del cos:


PART N º:AP25SKA-RED,AP25SKD-RED,AP25SMK-RED,AP25SKAMK-RED,AP25SGMK-RED

Dimensió drawing(mm):

(Dimensió dibuix 2

Opcions de color:

Nostre 25 mm d'acer especialment dissenyats segons les necessitats especials, shackle cadenat de seguretat realitzada per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a cadenat de seguretat de shackle de major mida 25mm d'acer fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de 25mm d'acer shackle seguretat cadenat Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, cadenat de seguretat breu shackle d'acer, cadenat mini shackle

Enviar la consulta