sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cadenat de bloqueig de filferro per acer

Cadenat de bloqueig de filferro per acer

Número de part: PC175D2 Longitud de la grilla: Longitud 150 mm x Dia 3,3 mm Material: Nylon + grilletejat cromat Unitat: Peça

Descripció

Nº de part: PC175D2

Cadenat de seguretat per grillons d' acer 175mm Dia.1.5mm

DESCRIPCIÓ:

a)     Armari de niló reforçat, pot suportar la temperatura de -20 a +80 . El grillet de cable està fabricat en acer inoxidable, garantint la resistència i es pot deformar amb dificultat.

b)     Funció de retenció de clau: quan s'obre el grill, no es pot treure la clau.

c)     Longitud de cable: 175 mm, es poden personalitzar altres longituds de cable; Diàmetre del cable 1,5 mm.

d)     Si es requereix impressió làser i gravat de logotip.

Especificació:

Part núm.

Descripció

Material de grillons

Especificació

KA-PC175D2

Teclat igual

 

Cable d'acer inoxidable

 

"KA": cada cadenat es tecla en un grup

"P": cos de pany de plàstic de vora recte

 

KD- PC175D2

Tecla diferent

MK- PC175D2

Teclat i similar / diferent

GMK- PC175D2

Gran clau de mestre


4 (6) 拷贝PC175D2

Opcions de color:  

CP175.jpg Opcions de forma:

2018060210193963122991.jpg


El comandament a distància

Quan els dispositius d’aïllament són controlats a distància, s’han d’utilitzar procediments escrits juntament amb les autoritzacions per escrit per garantir que es pot verificar l’aïllament, la discapacitat o la recuperació mitjançant una comunicació directa entre la persona que realitza l’autorització de treball i la persona designada pels procediments.

Mètodes opcionals

Quan les tasques repetitives rutinàries estretament relacionades amb el procés de producció no siguin adequades per utilitzar el mètode de bloqueig, s’han d’adoptar mètodes alternatius.

El mètode alternatiu seleccionat per l’usuari es basarà en els resultats de l’avaluació del risc de la màquina, que tindrà en compte la possibilitat d’eliminar o canviar els dispositius de protecció de seguretat existents de la màquina per completar la tasca donada. L'usuari ha de seleccionar el mètode alternatiu adequat segons sigui necessari i ha de tenir passos i registres detallats per al mètode seleccionat.

Comunicació i formació

comunicació

L’usuari serà responsable d’informar a tot el personal del nivell adequat de control d’energia perillosa i notificar al personal autoritzat corresponent de tots els aspectes del pla de control d’energia perillosa, com ara canvis del pla, experiència en situacions d’emergència, progrés del pla, dades de rendiment, revisar els resultats i altres detalls rellevants.


Hot Tags: Cadenat de bloqueig de filferro per acer

Enviar la consulta