sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cadenat de bloqueig d'alumini anoditzat sòlid

Cadenat de bloqueig d'alumini anoditzat sòlid

Cadenat de seguretat d’alumini a) Carrosseria d’alumini i grillet d’acer endurit triple recobert. b) En desbloquejar el cadenat, el grillatge apareixerà automàticament. c) Longitud del grill: 25mm, 38mm, 76mm.

Descripció

Nº de part:   ALP 7 6

7 6 mm   Cadenat afetat d' alumini S

a) Carrosseria d’alumini i grillet d’acer endurit triple recobert .

b) Quan es desbloquei el cadenat , el grillet   apareixerà automàticament .

c) Longitud del grill: 25mm, 38mm, 76mm.

d) Color normal: VERMELL, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV .

e) Es poden personalitzar altres longituds del grill .

 

Part núm.

Especificació

Descripció

ALP25

Grillatge inferior: 25mm; diàmetre: 6mm

KA, KD, MK, GMK

ALP38

I grillatge inferior: 38mm; diàmetre: 6mm

ALP76

I grillatge inferior: 76mm; diàmetre: 6mm

 

Accident penjat de 2.27

Historial d’accidents:

Al febrer de 2012, zhao mou el primer dia, els treballadors auxiliars prop del fossat van ser disposats a trencar-se de la feina per netejar la fuga, quan es netejava el compte sota la fuga de material transportador, per la falda del tambor (portant abric de soldat, no QQ), seria zhao. Allotjar les persones implicades, l'operador va trobar ràpidament el temps d'inactivitat i la biblioteca va enviar a l'hospital.

Causa de l'accident:

1. Zhao assistit a no portar productes de seguretat per a la protecció del treball segons es requereixi i a netejar el transportador de cinturons en funcionament segons les regles de funcionament de la retallada de bloqueig (atureu la màquina i poseu el pany bloquejat quan netegeu el material de fuites).

2. L’empresa no ha realitzat una formació integral per als nous empleats.

El personal de seguretat de les mesures de protecció potencials d'accident és insuficient (no hi ha cap coberta protectora instal·lada per tambor, tanca de protecció).

Il·lustració i mesures correctores:

Per enfortir la formació posterior, millorar la formació sobre coneixement sobre seguretat post. Implementar de forma conscient el sistema de gestió d’inspecció d’equips, millorar les habilitats laborals.

Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre sòlid cadenat de tancament d'alumini anoditzat fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs cadenat de tancament d'alumini anoditzat i personalitzat a l'engròs fabricat a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també n'oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants de cadenats de tancament d'alumini anoditzat sòlid a la Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina

Enviar la consulta