sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Pin de seguretat Out Out Mcb Lock Out

Pin de seguretat Out Out Mcb Lock Out

Número de peça: Bloqueig del disjonctor en miniatura PIS a) Fabricat en niló PA reforçat amb plàstic d'enginyeria. b) Aplicat a la majoria de tipus d’interruptors automàtics europeus i asiàtics. c) Es recomana equipar-lo junt amb un cadenat per a més seguretat. d) Instal·lat fàcilment, sense eines necessàries. e) Pot agafar cadenats amb un diàmetre de grilló de fins a 9/32 "(7,5 mm). f) Disponible per a trencadors d'unipolar i multipolars.

Descripció


No de peça: PIS

Bloqueig del disjuntor en miniatura

a) Fabricat en niló PA reforçat amb plàstic d’enginyeria.

b) Aplicat a la majoria de tipus d’interruptors automàtics europeus i asiàtics.

c) Es recomana equipar-lo junt amb un cadenat per a més seguretat.

d) Instal·lat fàcilment, sense eines necessàries.

e) Pot agafar cadenats amb un diàmetre de manilles de fins a 9/32" (7,5 mm).

f) Disponible per a interruptors unipolars i multipolars.

Núm. De peça

Descripció

TPV

TPV (Pin Out Standard), es necessiten 2 forats, caben fins a 60Amp

PIS

PIS (Pin In Standard), 2 forats necessaris, caben fins a 60Amp

POW

POW (Pin Out Wide), 2 forats necessaris, caben fins a 60Amp

TBLO

TBLO (Tie Bar Lockout), no cal forat en els interruptors
CERTIFICAT DE TITULACIÓ

201812271427278040573_03

EXPOSICIÓ

Fabricant professional de l'amplificador Lockout GG; Tagout

Cada any participem en moltes fires, com ara A + A inGermany, Intersec a Dubai, Safety in Action sydney i Suntec Singapore, etc. Benvingut a visitar-nos si també hi sou.


Mostra de fàbrica

Lockey Safety Products Co., Ltd és un fabricant professional a la Xina, especialitzat en la producció de tot tipus de productes de bloqueig de seguretat per ajudar a evitar accidents industrials, causats per l’energia inesperada o l’engegada de màquines i equips per l’alliberament descontrolat d’energia. Oferim tot tipus de cadenats de seguretat, bloqueig de vàlvules, bloqueig de bloqueig, bloqueig elèctric, bloqueig de cables, caixa de bloqueig de grup, kit de bloqueig i estació. A més de proporcionar productes de bloqueig professionals, també pretenem proporcionar-vos consells viables i proporcionar-vos una solució de seguretat a mida que s’adapti a les vostres necessitats individuals. Oferim a empreses grans i petites i oferim cursos de formació i sensibilització sobre Lockout Tagout.
A la convenció i exposició del Consell de Seguretat dels EUA del 2019, OSHA va publicar els resultats de les deu normes més citats amb freqüència per a totes les infraccions de la indústria a les quals s'apliquen les normes OSHA. El 2019, OSHA va emetre prop de 27.000 citacions en les seves deu categories principals.

GG amp; nbsp;

GG quot; Saber com van resultar ferits els treballadors pot recórrer un llarg camí per mantenir-los segurs," va dir Deborah APHersman, presidenta i cap executiu del NSC&# 39. Els deu primers llocs de&"OSHA&# 39" inclouen àrees que han d'estar atents per garantir que tothom arribi a casa amb seguretat cada dia."

Patrick Kapust, subdirector de l'agència de planificació de l'aplicació OSHA&# 39, va dir que els resultats no han canviat molt al llarg dels anys. Tot i que pot semblar un rècord batut repetidament,&# 39 és realment una oportunitat per als empresaris per canviar la seva visió de la seguretat en el lloc de treball mitjançant la identificació proactiva dels perills i la formació dels empleats per treballar amb seguretat.

GG amp; nbsp;

Cappster aconsella als empresaris i empresaris que adoptin un enfocament senzill a l’hora de revisar la llista d’infraccions." Traieu la llista," Diu Cappster." Traieu el vostre propi lloc de treball de la llista." Aquests són els tipus de coses que OSHA està descobrint." Ho trobaran al meu lloc de treball? Aquest és un bon lloc per començar."

GG amp; nbsp;

Aquests són els estàndards de compliment OSHA més freqüentment citats durant el 2019. La llista&# 39 no canvia molt d’un any a l’altre i la llista inclou sempre els estàndards arquitectònics (1926) i industrials generals (1910).

GG amp; nbsp;

Només hi ha una lleugera diferència respecte a la llista de&# 39 de l'any passat. El núm. El 5 Lockout / Tagout del 2018 va pujar fins al núm. 4, intercanvi de llocs amb protecció respiratòria.

1. Protecció contra caigudes 1926.501

GG amp; nbsp;

Durant els darrers anys, la protecció contra les caigudes ha estat la infracció més citada. Els estàndards de protecció contra caigudes estan dissenyats per evitar caigudes, que només representen aproximadament el 40% de les morts a la indústria de la construcció. No sorprèn que la majoria de les caigudes es produeixin en llocs de treball residencials, on hi ha poca supervisió dels requisits de prevenció de caigudes.

Per evitar lesions i morts per caiguda, és fonamental que els empresaris proporcionin als treballadors sistemes de baranes, xarxes de seguretat o sistemes de prevenció de caigudes personals quan treballin en altura. A més de proporcionar una protecció adequada contra les caigudes, els empresaris també haurien de ser responsables de garantir que tots els empleats estiguin formats sobre l’ús adequat de la protecció contra les caigudes i sàpiguen quan l’utilitzaran.

GG amp; nbsp;

OSHA ha establert requisits que obliguen els empresaris a proporcionar protecció a prova de caigudes per als treballadors que treballen en superfícies inestables o en llocs de treball amb costats i vores no protegits. Els empresaris poden oferir formació per a la prevenció de caigudes a càrrec de personal competent o bé poden desitjar als seus treballadors que completin cursos de formació en construcció que cobreixin els riscos i la prevenció de les caigudes al centre educatiu regional de l’OSHA Training Institute.

GG amp; nbsp;

Les parts més citades de l’estàndard de protecció contra caigudes inclouen: edificis residencials, laterals o arestes sense protecció, treballs de coberta i forats al terra, incloses les claraboies.

Dissenyat especialment d'acord amb els vostres requisits especials, el nostre passador de seguretat mcb lock out fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina: LOCKEY. Us donem la benvinguda a la venda a l'engròs de passadors de seguretat personalitzats a la sortida de mcb lock out fabricats a la Xina a un preu econòmic amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: passador de seguretat mcb lock out fabricants Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta