sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cadenat de seguretat de bloqueig de seguretat

Cadenat de seguretat de bloqueig de seguretat

Cadenat de seguretat a) Fet de cilindre de coure i clau. Molt resistent a la corrosió i a l'oxidació. Molt estable, amb més d'un milió de vegades de funcionament.

Descripció

Nº de part: WCP38S

Cadenat de seguretat

a) Fabricat en cilindre de coure i clau. Molt resistent a la corrosió i a l'oxidació. Molt estable, amb més d'un milió de vegades de funcionament.

b) Cos de niló reforçat, resistent a la temperatura de -20 a +80 . El grill d’acer està xapat; la barraca no conductora està fabricada en niló, resistent a la temperatura de -20 a +120 , garantint la força i la fractura de la deformació no fàcilment.

c) Funció de retenció de claus: quan el cadet està obert, no es pot treure la clau .

d) Impressió làser i gravat de logotip disponibles si cal.

e) Tots els colors disponibles.

Part . N o

Material de grillons

A (mm)

B (mm)

C (mm)

Especificació

WCP25S

 

Acer

41

45

25

Compatible amb el sistema de claus, els claus són diferents, els claus majors i el sistema de claus de mestre gran.

 

WCP38S

41

45

38

WCP76S

41

45

76

WCP25P

 

Niló

41

45

25

WCP38P

41

45

38

WCP76P

41

45

76

Els defectes dels equips no es reparen

Historial d’accidents:

Al febrer de 2004, quan l'operador Yang estava descarregant la placa d'acer posterior, va trobar que hi havia un coixinet segellant a la placa d'acer posterior. Yang va empènyer il·legalment el cap a l'equip per a la inspecció interna, ja que en aquell moment l'equip estava en estat automàtic. Durant el procés d’inspecció, el cap de pistola de l’equip es va moure de sobte i es va enganxar al cap. Va morir un tractament d’emergència i es va precipitar a l’hospital.

Causa de l'accident:

1. L'equip no està ben combinat amb el motlle i hi ha defectes. L’operador ha de revisar la caixa d’escuma, que és la causa directa de l’accident.

2. Durant l'operació automàtica de l'equip, l'operador Yang va entrar en l'equip per a la seva inspecció i va violar greument les normes de funcionament de seguretat de "no es permet que cap part del cos entri a l'equip", que va ser el principal motiu de l'accident.

Responsabilitat d'accidents:

1. El motiu principal de l’accident és que el departament d’equips no troba el manteniment i l’escuma de l’escuma.

2. L’accident causat per la violació de les regulacions de Yang és la causa principal de l’accident i n’és el principal responsable.

3. El cap de l'equip, el responsable de seguretat i la subfabrica de la divisió empresarial no comproven oportú i frenen la violació de les normes i regulacions sobre el lloc, que són la causa indirecta de l'accident i seran responsables de la gestió.

Avís d'accidents:

1. Complir les normes de seguretat i els procediments operatius, és garantir la seguretat pròpia i els altres han de tenir les condicions més bàsiques, qualsevol negligència i negligència pot comportar conseqüències irreversibles.

2. Cada unitat estudia i millora les mesures tècniques per evitar accidents, eliminar la possibilitat de comportament il·legal en els aspectes dels equips, instal·lacions, tecnologia, etc., i millorar la seguretat del propi equip.

Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre cadenat de seguretat de vermell realitzat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs personalitzat cadenat de cadenat de seguretat vermell fet a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: seguretat cadenat fabricant de cadenes fabricants vermells Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta