sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Segadors econòmics de seguretat Loto Bloquejats amb recobriment

Segadors econòmics de seguretat Loto Bloquejats amb recobriment

Nº de part: CB05 Economic Cable Lockout a) Cos de bloqueig: fabricat en niló, amb un cable d’acer recobert de plàstic d’aïllament. b) El disseny antilliscant s’adapta a la forma de la mà de l’home. Molt convenient per utilitzar. c) Es pot personalitzar la longitud i el color del cable.

Descripció

Nº de part: CB05

Bloqueig econòmic de cable

a) Carrosseria de tancament: fabricada en niló, amb un cable d'acer recobert de plàstic aïllant.

b) El disseny antilliscant s’adapta a la forma de la mà de l’home. Molt convenient per utilitzar.

c) Es pot personalitzar la longitud i el color del cable.

d) Accepta fins a 6 cadenats per a diverses etiquetes d’aplicacions de bloqueig.

e) Inclou una seguretat d’escriptura d’alta visibilitat, reutilitzable. La longitud de les etiquetes es pot personalitzar.

Part núm.

Descripció

CB05

Diàmetre del cable 3,8 mm, longitud 2 m

6 拷贝

Requisits de gestió

Els requisits bàsics

Totes les instal·lacions d’aïllament d’energia i materials perillosos han d’estar retallades durant el funcionament per evitar l’alliberament accidental d’energia perillosa o materials emmagatzemats en equips i instal·lacions o zones del sistema.

Els mètodes per aïllar o controlar l'energia i els materials perillosos inclouen principalment:

Desconnecteu l'alimentació o descarregueu el condensador;

Aïllar o alliberar pressió;

Atureu la rotació del dispositiu i assegureu-vos que ja no gira;

Alliberar (contenidors, canonades, etc.) energia i materials emmagatzemats;

Baixeu el dispositiu per evitar el moviment en avió.

Abans de l’inici del treball, és responsabilitat de tot el personal implicat en l’operació confirmar que hi hagi un aïllament i implementar aquesta especificació. El personal associat al punt d’aïllament ha de comunicar l’estat de retallada del bloqueig de forma puntual, mantenir el retallament del bloqueig durant tot el període de treball de l’operació de torns creuats i informar a tots els reemplaçaments de desplaçament in situ per completar la transferència i tornar a bloquejar sota la supervisió. de la màxima gestió del lloc.

El propi operador operarà mitjançant l'etiquetatge de bloqueig, seleccionant formes adequades d'aïllar o controlar l'energia o el material, i assegurant que el bloqueig i l'etiqueta de seguretat estiguin en la posició correcta. En circumstàncies especials, si tinc problemes amb el pany, hauria de fer que algú altre ho faci per mi visualment (com el punt de bloqueig del bastidor).

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, els nostres panys de seguretat econòmic de seguretat amb revestiment fabricat per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a la venda a l'engròs de panys de seguretat econòmic personalitzats amb seguretat recobert fets a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: seguretat panys de filferro econòmic de seguretat amb fabricants recoberts Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta