sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Caixa de tancament de bloqueig d'acer de seguretat de blocs de grup vermell

Caixa de tancament de bloqueig d'acer de seguretat de blocs de grup vermell

Número de peça: LK 02 Caixa de bloqueig grupal a) Fabricada amb placa d'acer de tractament de plàstic de polvorització d'alta temperatura i maneta de niló d'acer inoxidable. b) Diverses persones poden bloquejar les peces importants alhora, poden acomodar 1 a 3 cadenats. c) Es pot utilitzar com a caixa de bloqueig mini portàtil, pot ...

Descripció

Número de part:   LK 02

Caixa de bloqueig del grup

a) Fabricat amb una placa d'acer de tractament de plàstic de polvorització d'alta temperatura i maneta de niló d'acer inoxidable .

b) Diverses persones poden bloquejar les peces importants alhora, poden acomodar 1 a 3 cadenats.

c) Es pot utilitzar com a caixa de bloqueig mini portàtil, pot acomodar diverses etiquetes, hasp,   mini bloqueig, etc.

d) El missatge de l’etiqueta en anglès. Es poden fer altres usos personalitzats .

e) S'ha indicat amb el bloqueig del supervisor.  

 

Núm. De part

Descripció

LK 02

Mida:   230 mm (W) × 155 mm (H) × 90 mm (D)

Establir programes de formació rigorosos

La formació és una part integral d'un programa de bloqueig reeixit, però també és la part més difícil, ja que cada lloc de treball i cada empleat al lloc de treball té necessitats de formació especials.

En primer lloc, és important que tothom conegui el seu paper. Definiu, dividiu i assigneu tasques als empleats corresponents. Pel que fa a les operacions de bloqueig, hi ha tres tipus principals d’empleats implicats: empleats autoritzats, empleats afectats i altres. Per "personal autoritzat" s'entén el personal directament implicat en el bloqueig de les instal·lacions mecàniques; "Empleat afectat": un empleat el funcionament del qual es veu afectat pel bloqueig de l'equip, normalment un empleat que opera l’equip bloquejat; "Un altre empleat" significa un empleat que treballa a la zona que no opera el dispositiu de bloqueig.

Tothom hauria de tenir clar el tipus d'empleat al qual pertanyen i establir un mecanisme de comunicació estreta entre els companys. Autoritzar el personal perquè emeti avisos de manera clara i clara al personal afectat després de bloquejar o desbloquejar. Per tal de garantir la seguretat de l’operació de desbloqueig, només l’empleat autoritzat que ha bloquejat el bloqueig pot realitzar l’operació de desbloqueig. Hi ha espai per a la signatura del treballador en el dispositiu de bloqueig, que també fa èmfasi que cada empleat té tasques i responsabilitats específiques.

Igual que els processos de bloqueig i els punts d’aïllament, la documentació és un element important d’entrenament. Té un paper auxiliar en els tres nivells següents. En primer lloc, pot ajudar a la gestió a assegurar-se que tots els empleats han rebut formació específica. A més, la direcció pot identificar i solucionar fàcilment les llacunes d'entrenament. En segon lloc, és important registrar el temps d’entrenament per organitzar el següent pla de formació. Si la direcció sap quan va ser l’últim entrenament, pot ser molt fàcil programar el següent. En tercer lloc, mitjançant la revisió dels registres d'entrenament, la direcció pot veure el programa d'entrenament bloquejat de manera més objectiva, cosa que també afavoreix la millora del projecte.

La formació de bloqueig també s’adapta al lloc de treball. Si la força de treball de la fàbrica parla de manera diferent, ha d'haver versions lingüístiques de formació, signes de bloqueig i documentació. A més, es recomana als empleats que expressin les seves necessitats formatives i formulin continguts de formació segons les seves necessitats.

D'acord amb els requisits de OSHA, s'hauria de dur a terme una formació sobre etiquetatge de bloqueig almenys una vegada a l'any. No obstant això, hauríem de considerar això com la norma mínima, no la freqüència ideal. En molts casos, la formació repetida és necessària per garantir que les operacions de reparació i manteniment crítiques es realitzen amb seguretat. També reforça primer la consciència psicològica dels empleats sobre seguretat. Quan es determina la freqüència de la formació a l’organització, és especialment important involucrar els empleats en la presa de decisions i garantir que la direcció hagi considerat acuradament els suggeriments dels empleats.


Dissenyat especialment segons els vostres requisits especials, el nostre grup vermell 13 bloqueja el quadre de bloqueig d'acer de seguretat fet per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a la caixa de bloqueig d’acer de seguretat de grup vermell personalitzada a l'engròs 13, fabricada a la Xina a un preu barat, i també us oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: grup vermell 13 panys seguretat caixa de bloqueig d'acer fabricants Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzat, barat, preu, fabricat a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta