sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Vermell vermell bloquejat cadenat

Vermell vermell bloquejat cadenat

Nº de peça: P38S 38mm Cadenat de seguretat de cadenes d’acer curt de clau Característica de retenció: Quan el grill està obert, no es pot treure la clau. Si es requereix impressió làser i gravat de logotip. Tots els colors disponibles.

Descripció

Nº de part:P38S

Cadenat de seguretat de grillons d'acer de 38 mm

a)Cos reforçat de niló, resistent a la temperatura de -20fins a +80. El grill d’acer està xapat; la barraca no conductora està fabricada en niló, resistent a la temperatura de -20a +120, assegurant la força i la fractura de deformació no fàcilment.

b)Funció de conservació de la clau: quan el grill obert està obert, no es pot treure la clau.

c)Si es requereix impressió làser i gravat de logotip.

d)Tots els colors disponibles.

Part núm.

Descripció

Material de grillons

Especificació

KA-P38S

Teclat igual

Acer

"KA": cada cadenat es tecla el mateix en un grup

"P": cos de pany de plàstic de vora recte

"S": grillet d'acer

Es pot personalitzar un altre material:

"SS": grillet d'acer inoxidable

"BS": grillet de llautó

KD-P38S

Clau Differ

MK-P38S

Amplificador de clau GG; Igual / Diferent

GMK-P38S

Gran clau de mestre

KA-P38P

Teclat igual

Niló

KD-P38P

Clau Differ

MK-P38P

Amplificador de clau GG; Igual / Diferent

GMK-P38P

Gran clau de mestre

9

公司1介绍3

FAQ:

1.P: Puc posar el meu propi logotip als productes?
R: Certament, el vostre logotip es pot posar a qualsevol cos de tancament, ja sigui per làser o per motlles.

2.P: Puc posar els meus propis dissenys d’etiqueta als productes?
R: Per descomptat, ens podeu enviar el vostre disseny, nosaltres seguirem el vostre disseny.

3.P: Puc tenir algunes mostres abans de la comanda formal?
R: Sí, us podem enviar algunes mostres gratuïtes per a la vostra prova abans de la comanda.

4.P: Quant temps dura el termini de sortida?
R: Normalment, guardem estoc per a la majoria de productes, el termini d’execució és d’1 a 5 dies tan bon punt es publica el pagament. Per als productes personalitzats, triguen més.

5.P: Què passa amb el servei postvenda? Quins' s els termes de la garantia?
R: Oferim 12 mesos per tots els productes que venem. Si teniu cap problema després de les vendes, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres lliurement, ajudarem a resoldre els problemes en un termini de 24 hores.

6.P: Sou fabricant o simplement distribuïdor?
R: Nosaltres tornem a fabricar, produïm tots els productes nosaltres mateixos. Benvingut a visitar la nostra planta en qualsevol moment.

7. P: Quins' s els termes de pagament? Puc pagar un cop hagueu rebut els productes?

R: Normalment acceptem la TT i la unió occidental. També s’accepta L / C si la quantitat de la comanda és gran. Per a clients antics, garantim el pagament mensual de' després de la bona col·laboració.

8.P: No podria trobar' no trobo els productes que vull al vostre catàleg, el podeu desenvolupar per a mi?
R: Sí, tenim un amplificador&de recerca; departament de desenvolupament. Estem disposats a desenvolupar tot el que exigiu en les indústries de bloqueig de seguretat.

9.P: Té alguna oficina a altres països?
R: Actualment no tenim&# 39, però estem parlant amb alguns bons clients. Si estàs disposat a ser el nostre agent en qualsevol país, si us plau, contacta amb nosaltres lliurement.


Principi d’aïllament energètic


Principi d’aïllament energètic a curt termini durant la inspecció i el manteniment


Durant la inspecció i el manteniment del sistema de canonades de procés, s’ha de formular un pla d’aïllament d’energia per a les vàlvules amunt i avall connectades directament amb la canalització de manteniment.


Durant la inspecció i el manteniment dels dipòsits a pressió, s’ha de formular un esquema d’aïllament energètic per a les vàlvules d’entrada i sortida dels recipients a pressió i les vàlvules directament connectades a i a l’aigua amb pressió;


Durant la inspecció i el manteniment dels sistemes de desaigües i aigües residuals, s'ha de formular un esquema d'aïllament energètic per a les vàlvules de desaigües i de les aigües residuals connectades directament amb la pressió superior i inferior de la secció de canonades d'operació. Es pot considerar la combinació dels mètodes d’aïllament energètic esmentats en cas que hi hagi massa escombraries, sistemes de clavegueram i canonades de connexió amunt.


Quan la inspecció i el manteniment dels equips del sistema de procés duren més d’un dia, s’ha de formular un pla d’aïllament d’energia per a les vàlvules de pressió amunt i avall del sistema i dels equips que es mantenen. Cal mantenir l’aïllament energètic durant l’operació fins que finalitzin els treballs de reparació i manteniment.


El pla d’aïllament d’energia per a la situació anterior s’ha de formular d’acord amb les quotes GG; 5.1.3 Selecció del mètode d’aïllament" determinar la prioritat de seleccionar el mètode d’aïllament;


Els panys personals són necessaris per realitzar la funció de bloqueig quan s’implementen un aïllament energètic a curt termini durant la inspecció i el manteniment.& nbsp;


Principi d’aïllament energètic a mitjà i llarg termini a la producció i explotació


Per als equips de procés que tenen problemes ocults i estan fora de servei, és necessari utilitzar una placa persiana per cegar i morir les vàlvules de pressió amunt i avall de l'equip o realitzar un aïllament energètic tancant la vàlvula de tall i bloqueig per evitar danys en els equips per mal funcionament i altres motius;


Per al sistema i els equips que no es posen en funcionament aigües avall, la vàlvula de pressió amunt hauria de matar-se per placa cega, o bé, s’hauria d’implementar l’aïllament d’energia tancant la vàlvula i bloquejant-la;


Segons les necessitats de l'operació de producció, es pot tancar el procés de defunció (procés de comparació de la dosificació) i la vàlvula d'aïllament d'energia es pot bloquejar;


En el procés d’operació de producció, és necessari utilitzar panys departamentals per realitzar la funció de bloqueig quan cal un aïllament energètic a llarg termini.


Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre cadenat de perill vermell fet per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a un major cadenat de perill vermell personalitzat a l'engròs fabricat a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també n'oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: vermell perill bloquejat fabricants de cadenats Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta