sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Vermell Dia de 6mm. Cierre de cable d'acer Nylon Loto

Vermell Dia de 6mm. Cierre de cable d'acer Nylon Loto

Nº de part: CB01-6 Cierre ajustable d'acer ajustable a) Cos de bloqueig: fabricat en ABS, que resisteix productes químics. b) Cable: cable d’acer multicanal resistent i flexible amb un recobriment d’aïllament de plàstic clar. c) La longitud del cable es pot personalitzar.

Descripció

Nº de part: CB01- 6

Cierre ajustable de cable d'acer

a) Carrosseria de bloqueig: fabricada en ABS, suporta productes químics.

b) Cable: cable d’acer multicanal resistent i flexible amb un recobriment d’aïllament de plàstic clar.

c) La longitud del cable es pot personalitzar.

d) Accepta fins a 4 cadenats per a una aplicació de bloqueig múltiple.

e) Inclou etiquetes de seguretat d’alta visibilitat, reutilitzables i d’escriptura. Es pot personalitzar.

f) Ideal per bloquejar diversos panells disjuntors i bloqueig de vàlvules de porta a costat.

Part núm.

Descripció

CB01-4

Diàmetre del cable 4mm, longitud 2 m

CB01-6

Diàmetre del cable 6mm, longitud 2 m

Especificació de gestió de seguretat de retallada de bloqueig

propòsit

Per tal d’enfortir la gestió de l’aïllament d’energia i material, en la inspecció i manteniment d’equips i instal·lacions, el manteniment i el desmuntatge i altres activitats operatives, per evitar l’energia i l’alliberament accidental d’energia i materials que causin lesions personals, per evitar que es produeixin accidents. es formula el codi.

2 àmbit d'aplicació

Aquest codi s'aplica a les unitats de la companyia XX (en endavant, la "companyia"), als departaments i àrees d'operació de projectes a l'estranger (en endavant, les "unitats") i als contractistes al servei de l'empresa.

3 document de referència

Q / SY 1421-2011 Codi de gestió de retocs de bloqueig

Especificació de gestió de permisos de treball Q / SY 1240-2009

Q / SY 1244-2009 codi de gestió temporal de seguretat per a ús d’electricitat

Energia perillosa

L’energia elèctrica, mecànica, hidràulica, pneumàtica, química, tèrmica o qualsevol altra forma d’energia que, sense control, pot causar lesions a les persones o danys a la propietat.

aïllament

Les vàlvules, els interruptors elèctrics, els accessoris d’emmagatzematge d’energia, etc., es posen en la posició adequada o amb l’ajut d’instal·lacions específiques per evitar que l’equip funcioni o no es pugui alliberar energia i materials.

Energia emmagatzemada

La quantitat d’energia que pot persistir després que l’aparell s’aïlli. L'energia que conté les fonts, volants, líquids a pressió o gasos, condensadors o pesos.

Dissenyat especialment segons els vostres requisits especials, el nostre diari vermell de 6mm. Loto de niló de caiguda d'acer fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs, de 6 mm de dia vermell. loto de tancament d'acer de nylon fabricat a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: vermell dia de 6 mm. fabricants de lots de niló d'acer de bloqueig de cables Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta