sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Cadenat de seguretat 38mm plàstic Shackle

Part n º: P38P plàstic breu Shackle seguretat cadenat De elèctric locaut cadenat compacte cadenat de seguretat 38mm té un shackle d'una polzada i compleix tots els requisits de la norma OSHA, a més de ser una alternativa més segura per metall panys per a certes aplicacions tancament patronal. El cos és nonconductive i l...

Descripció

Part n º: P38P

38mmCadenat de seguretat de plàstic Shackle breu
Elèctrica de tancament patronal cadenat

Cadenat de seguretat compacte té un shackle d'una polzada i compleix tots els requisits de OSHA, a més de ser una alternativa més segura per metall panys per a certes aplicacions de bloqueig. El cos és nonconductive i el cilindre clau única electricitat impedeix viatjant d el shackle a la clau, protegir els treballadors quan s'introdueix la clau.

MATERIAL: Cadenat de seguretat de lightweightZenexplastic, amb una shackle de plàstic.
DESCRIPCIÓ:
a) cadenat de shackle de cadenat de seguretat de Dielectirc són àmpliament utilitzats en la indústria elèctrica, automòbil, etc.
b) fàcilment a desenvolupar.
c) amb rewritablelabel, Etiquetes multilingües en anglès, francès i castellà

d) clau la característica retenció (quan s'obre la shackle, la clau no es poden extreure)
e) alta seguretat 12pin cilindre pany, upto 100000pcs mecanismes de bloqueig diferent.
f) làser impressió i logotip gravat availableif necessari.
g) Insulativesafety padlockhave endurit reforçat grillons de niló completament no conductores i millor per al seu ús en quadres elèctrics
h) shackle durada: 38 mm
I) Alldifferent colors disponible.
SISTEMA CLAU DE GRÀFICS:

  1. Teclejat diferè System(KD): Cada cadenat és teclejat diferent, es subministra amb 2 claus per bloqueig. 20000pcs cadenats individuals disponibles.

  2. Keyed igual System(KA): Cada cadenat és teclejat el mateix. 1 clau obrirà cadenats tots en cada grup.

  3. Difereixen 59 Master Key System(MK): cada cadenat és teclejat diferent, es subministra amb 2 claus per bloqueig. Una clau mestra es invalidar i obrir-ne algun d'aquests cadenats.

  4. Igualment 59 mestre System(KAMK) clau: Cada cadenat és teclejat el mateix en un grup. Una clau mestra es invalidar i obrir tots els grups de igualment teclejat. Màster teclejat el cadenat de seguretat

  5. Gran mestre clau sistema (GMK): cada cadenat és keyed differentin un grup. Una clau mestra es invalidar i obrir tots els grups de teclejat diferents.

Especificació de:


PART N º

DESCRIPCIÓ

Dimensió (mm)

shackle plàstic 38mm, cos de niló

R: B: C:

P38PKA VERMELL

teclejat igualment, color vermell

6 38 20

P38PKD VERMELL

Teclejat difereixen, color vermell

6 38 20

P38PMK VERMELL

Dominar 59 difereixen, de color vermell

6 38 20

P38PKAMK VERMELL

Keyed igualment 59 mestre clau, color vermell

6 38 20

P38PGMK VERMELL

Sistema clau gran mestre, de color vermell

6 38 20

Tots els colors disponible, normal color: vermell, YLW, BLU, GRN, ORJ, PRP, BLK, BLU fosc, WHT, colors gris, altres poden ser a mida.

Dimensió dibuix (mm):

Dimensió dibuix 1

Opcions de color:

Altre estil de forma del cos:

PART N º : UNVERMELL P38PKA, VERMELL AP38PKD, VERMELL AP38PMK, VERMELL AP38PKAMK

Dimensió drawing(mm):

Dimensió de dibuix2
Opcions de color:

Nostre plàstic 38mm dissenyats segons les necessitats especials, shackle cadenat de seguretat realitzada per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a personalitzat a l'engròs 38mm shackle plàstic seguretat cadenat fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de 38mm shackle plàstic seguretat cadenat Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, cadenat breu shackle de plàstic, lockey productes de seguretat, teclejat difereixen cadenat de seguretat, cadenat de seguretat insulative

Enviar la consulta