sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Nova estació de bloqueig de seguretat de PC de plàstic de 10 panys amb coberta LS03

Nova estació de bloqueig de seguretat de PC de plàstic de 10 panys amb coberta LS03

Número de peça: L S03 Estació de bloqueig de 10 panys a) Fabricada amb PC de plàstic d'enginyeria. b) És un disseny d'una sola peça, amb una tapa per bloquejar. Pot acomodar cadenats, punys, etiquetes de bloqueig, etc. c) Hi ha un forat de cadenat combinat amb clau per bloquejar per limitar l'accés als empleats autoritzats. Completament...

Descripció

Número de part:   L S03

Estació de bloqueig de 10 panys

a) Fabricat amb un PC plàstic d'enginyeria.

b) És un disseny d'una sola peça, amb una tapa per bloquejar. Pot acomodar cadenats, hasps , etiquetes de bloqueig   etc.

c) Hi ha un forat combinat amb cadenat per bloquejar-lo per limitar l'accés als empleats autoritzats.

Núm. De part

Descripció

LS01

406 mm (W) × 315 mm (H) × 65 mm (D)

LS0 2

558 mm (W) × 393 mm (H) × 65 mm (D)

LS0 3

558 mm (W) × 393 mm (H) × 65 mm (D)


Documentar completament el procés de bloqueig

La segona recomanació és documentar el procés de bloqueig segons sigui necessari. D'aquesta manera, els empleats i la direcció poden unificar la seva comprensió del procés de bloqueig, mantenir-lo coherent i eliminar tota confusió sobre el procés de bloqueig. A més, el procés de bloqueig del fitxer de registre també es pot utilitzar com a tresor. Els vostres recursos s’utilitzen per a l’aprenentatge i la formació del personal. L’Ossa requereix que els registres es mantinguin d’acord amb les normes, però el procés de bloqueig varia del lloc de treball al lloc de treball. Per tant, és important documentar el treball per tal de garantir que el procés de bloqueig sigui eficient.

El procés de bloqueig hauria de ser complet i elaborat sobre els passos per aturar el dispositiu i aïllar el risc, així com com eliminar de manera segura l’etiquetatge de bloqueig pertinent.

Perquè el procés de bloqueig sigui fàcil per fer referència als empleats, el procés zhang bei s'ha de situar a prop de l'equipament pertinent. Es recomana publicar una foto del procés específic de l’equip i la foto hauria de detallar cada procés. Comparat amb els formularis i el text, les fotos tenen avantatges únics, que poden proporcionar una orientació més específica i intuïtiva per als empleats.

Tots els punts d’aïllament estan clarament marcats

Tots els punts que s’hauran de controlar o aïllar han d’etiquetar-se amb etiquetes estandarditzades, clarament i permanentment marcades, i les etiquetes han de ser visibles. Al mateix temps, assegureu-vos que es documentin tots els punts d’aïllament i seguiu el procés de bloqueig adequat, tal com es descriu a l’article 2.


Dissenyat especialment segons els vostres requisits especials, la nostra nova estació de bloqueig de seguretat de plàstic de 10 panys amb coberta ls03 realitzada per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a una estació de bloqueig de seguretat de plàstic de 10 panys personalitzada a l'engròs amb coberta ls03 fabricada a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica i també us oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: nova estació de bloqueig de seguretat de plàstic de 10 panys amb coberta ls03 fabricants Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta