sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig d'emergència industrial multifuncional

Bloqueig d'emergència industrial multifuncional

Nº de part: ECL01 Bloqueig elèctric industrial multifuncional a) El cos del pany és d’ABS i el metall és de ferro cromat. b) Pot aconseguir una varietat de panys elèctrics o de distribució no estàndard. c) Es pot fixar mitjançant cargols o cinta de doble cara de 3M. d) Es poden dissenyar diferents formes de panys segons les exigències del client.

Descripció

Nº de part: ECL01

Bloqueig elèctric industrial i funcional

a) El cos del pany és d’ABS i el metall és de ferro cromat.

b) Pot aconseguir una varietat de panys elèctrics o de distribució no estàndard.

c) Es pot fixar mitjançant cargols o cinta de doble cara de 3M.

d) Es poden dissenyar diferents formes de panys segons les exigències del client.

Part núm.

Descripció

ECL01

Bloqueig del commutador, interruptor, etc.

ECL02

Interruptors de botó de bloqueig, forats dels armaris de distribució d'energia, etc.

ECL03

Porta de l’armari de pany, forat de mànec elèctric, armari de calaix de baixa tensió, etc.

ECL04

Bloquejar la maneta de l’armari, l’interruptor, etc.

ECL05

Interruptor de bloqueig, interruptor de maneig, etc.

Mesures per a la gestió del bloqueig de màquines i el retallament

Objectiu:

Aquesta instrucció està formulada per garantir la seguretat dels equips i del personal i per evitar accidents causats per mal funcionament del personal operatiu i sobrecàrrega dels equips durant el seu funcionament.

Descripció del contingut

Tot el personal d’operació i manteniment de l’empresa ha de seguir primer el principi de seguretat>.

Totes les màquines i equips relacionats amb l'empresa tenen prohibit operar operadors no relacionats.

L’operador de la màquina i l’equip de l’empresa hauria d’encendre l’energia quan estigui de servei per garantir la seguretat de la producció.

L’operador ha d’apagar l’alimentació i penjar la targeta de parada quan surti de la taula de treball per garantir la seguretat de producció.

Apagueu l'alimentació de l'equip que es mantindrà i l'alimentació a la caixa elèctrica. Després d’apagar l’alimentació a la caixa elèctrica, tanqueu la caixa elèctrica amb un capçal de seguretat per garantir la seguretat personal del personal de manteniment durant el manteniment de l’equip.

El personal de manteniment el mantindrà el capçal de pany de la caixa elèctrica i està prohibit confiar-lo a altres.

Etiqueta: la marca de "manteniment" s'ha de penjar al bastidor d'equips de manteniment i la marca de "producció" s'ha de penjar al bastidor d'equips de manteniment.

Nota: si la màquina o l'equip no es produeix, apagueu l'alimentació dels equips d'alimentació de la caixa interna i elèctrica.

El personal de manteniment hauria d’utilitzar la ploma per detectar si hi ha algun retorn o fuga de l’equip abans del manteniment, per tal d’evitar l’alliberament accidental del corrent i conduir a l’accident de la ploma.

L’empresa compta amb els operadors d’equips rellevants que han de seguir estrictament el procés d’operació de producció de seguretat, prohibir estrictament l’operació arbitrària, eliminar accidents innecessaris de desastres.


Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre bloqueig d’emergència industrial multifuncional fet per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs personalitzat multifuncional d'emergència industrial multi-funcional fet a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants multifuncionals de bloqueig d’emergència industrial Xina, proveïdors, fàbrica, a l’engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta