sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Mestre de cadenat de seguretat de nylon

Mestre de cadenat de seguretat de nylon

Cadenat de seguretat de plàstic de 38 mm de plàstic El grill no conductor està fet de niló, resisteix la temperatura de -20 ℃ fins a + 120 ℃, garantint la fractura de la força i la deformació de manera no fàcil.

Descripció

无线端新品海报

Núm. De part:   P38P

Cadenat de seguretat de placa de plàstic de 38 mm

a) El cos de nylon reforçat, resisteix la temperatura des de -20 ℃ fins a + 80 ℃. El grill d'acer es cromat; el grill no conductor està fet de niló, resisteix la temperatura de -20 fins a +120 , garantint la fractura de la força i la deformació no fàcilment.

b) Característica de retenció de clau: quan el grillet està obert, no es pot treure la clau.

c) Impressió làser i gravat del logotip disponible si és necessari.

d) Tots els colors disponibles.

 

Núm.

Descripció

Material de xerració

Especificació

KA-P38S

Igualada

 

Acer

 

"KA": cada cadenat és el mateix en un grup

"P": cos de pany de plàstic de vora recte

"S": grill d'acer

 

Es pot personalitzar un altre material:

"SS": grill d'acer inoxidable

"BS": grill de llautó

KD-P38S

Diferenciat amb claus

MK-P38S

Keyed i Iguals / Diferents

GMK-P38S

Gran Clau Mestra

KA-P38P

Igualada

 

Niló

KD-P38P

Diferenciat amb claus

MK-P38P

Keyed i Iguals / Diferents

GMK-P38P

Gran Clau Mestra

Els països d'Europa i dels Estats Units tenen molt de temps que els panys de seguretat tinguin requisits específics, l'ús de les normes nord-americanes d'OSHA sobre les disposicions de control de l'energia perillosa de "administració de la seguretat i salut laboral" especificades: per part de l'empresari, s'han d'establir procediments de seguretat, d'acord amb el programa es bloquejarà adequadament els dispositius instal·lats en el dispositiu d'aïllament energètic i la màquina o equip per aturar el funcionament, i evitar l'aparició d'energia accidental, l'arrencada o l'alliberament d'energia emmagatzemada, evitant d'aquesta manera els treballadors perjudicats.

0001cp38p7

Quin tipus de panys són segurs?

LOCKEY està d'acord que els bloqueigs més segurs en aquest moment són els bloquejos de nivell B i els bloqueigs de fulles. Comparant amb els dos, des del preu, el preu de mercat del bloqueig de nivell super B és d'uns 300, el bloqueig de fulles és una mica car, una mica millor a 800 iuans; Des del punt de vista de la facilitat de substitució, només cal reemplaçar el nucli de bloqueig per substituir el bloqueig super B, i el bloqueig de la fulla necessita reemplaçar el bloqueig sencer, i no es poden instal·lar totes les portes de seguretat. Pel que fa a la seguretat, el bloqueig de fulles és, sens dubte, "el més fort". Tanmateix, a causa de la seva fermesa, si els residents deixen accidentalment les claus a casa, probablement obtindran "bloqueig fallit" i entraran a un cost més alt.

Sobre nosaltres

Lockey Safety Products Co., Ltd és un fabricant professional a la Xina, especialitzat en produir tot tipus de productes de bloqueig de seguretat per ajudar a evitar accidents industrials, causats per la inesperada energització o arrencada de màquines i equips per l'alliberament incontrolat d'energia.

Oferim tot tipus de cadenat de seguretat, bloqueig de vàlvules, preses de bloqueig, bloqueig elèctric, bloqueig de cable, caixa de bloqueig de grup, kit de bloqueig i estació.

A més de proporcionar productes de bloqueig professional, també volem oferir-vos els consells pràctics i proporcionar una solució de seguretat a mida que s'adapti a les vostres necessitats individuals. Oferim a grans i petits negocis i oferim cursos de formació i sensibilització de bloqueig de bloqueig.


Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre cadenat de nylon de mestre fabricat per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al cadenat de seguretat de nylon mestre personalitzat majorista realitzat a la Xina a preus barats amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: màster fabricants de cadenat de seguretat de niló Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzat, preu barat, realitzat a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta