sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto Osha Lockout Tagout Kit

Loto Osha Lockout Tagout Kit

Nº de peça: LG07 Kit de bloqueig elèctric a) És una selecció industrial de dispositius de bloqueig / etiquetatge. b) Per bloquejar tot tipus de vàlvules, etc. c) Tots els articles es poden transportar fàcilment a la bossa d'eines de transport lleugera. d) Mida de la bossa d’eines: 16 polzades.

Descripció


Número de peça: LG07

Kit de bloqueig elèctric

a)És una selecció industrial de dispositius de bloqueig / etiquetatge.

b)Per bloquejar tot tipus de vàlvules, etc.

c)Tots els articles es poden transportar fàcilment a la bossa d’eines lleugera.

d)Mida de la bossa d’eines: 16 polzades.

Inclou:

1.Bossa de tancament (LB03) 1PC;

2.Hasp de bloqueig (SH01) 1PC;

3.Hasp de bloqueig (SH02) 1PC;

4.Cadenat laminat(LP01)1PC;

5.Cadenat laminat(LP05)1PC;

6.Cadenat de seguretat(P38S-REM) 2PCS;

7.Petit bloqueig d'endoll(EPL01) 1PC;

8.Gran bloqueig d'endoll(EPL02) 1PC;

9.Bloqueig del trencador (CBL11) 1PC;

10.Bloqueig del trencador (CBL12) 1PC;

11.TPV, PIS, POW 1PC / CADA;

12.CBL01-1, CBL01-2 1PC / CADA;

13.SBL03, SBL011PC / CADA;

14.Bloqueig de la font d’aire(ASL02) 1PC.
Avantatge

PROFESSIONAL

Lockey Safety Products Co., Ltd és un fabricant professional a la Xina, especialitzat en la producció de tot tipus de productes de bloqueig de seguretat per ajudar a evitar accidents industrials, causats per l’energia inesperada o l’engegada de màquines i equips per l’alliberament descontrolat d’energia.
Proporcionem tot tipus de cadenat de seguretat, bloqueig de vàlvules, bloqueig de bloqueig, bloqueig elèctric, bloqueig de cables, caixa de bloqueig de grup, kit de bloqueig i estació.

EQUIP

Ara Lockey compta amb més de 60 empleats i cobreix una superfície total de 2.000 metres quadrats. També comptem amb el nostre equip de recerca i desenvolupament per presentar diversos tipus de productes i solucions de bloqueig de seguretat per satisfer els nostres clients dedicats' requisits. Cada any participem en moltes fires professionals, com ara A + A, Intersec, Safety in Action, Suntec.

Amplificador ODM GG; OEM

Des del nostre establiment, tenim fàbriques pròpies, servei de primera classe, equipament i tecnologia completa, Lockey insisteix en la innovació de la tecnologia, els productes i la gestió. El nostre servei es pot confiar completament, produïm els productes adequats a les necessitats dels clients' productes personalitzats segons els clients' productes personalitzats segons els clients' requisits. També oferim servei d’OEM, estem molt disposats a acceptar totes les comandes a personalitzar.

SERVEI

La nostra empresa admet garantia comercial: un servei gratuït que protegeix les vostres comandes des del pagament fins al lliurament. Límit de garantia del comerç de Lockey: 95.000 dòlars EUA
Seleccioneu l'opció de pagament en línia segura que preferiu entre e-Checking, targeta de crèdit i T / T. L'empresa admet garantia comercial: un servei gratuït que protegeix les vostres comandes des del pagament fins al lliurament. Límit de garantia del comerç de Lockey: 95.000 dòlars EUA
Seleccioneu l'opció de pagament en línia segura que preferiu entre e-Checking, targeta de crèdit i T / T.

Mostra de fàbrica

Lockey Safety Products Co., Ltd és un fabricant professional a la Xina, especialitzat en la producció de tot tipus de productes de bloqueig de seguretat per ajudar a evitar accidents industrials, causats per l’energia inesperada o l’engegada de màquines i equips per l’alliberament descontrolat d’energia. Proporcionem tot tipus de cadenat de seguretat, bloqueig de vàlvules, bloqueig de bloqueig, bloqueig elèctric, bloqueig de cables, caixa de bloqueig de grup, kit de bloqueig i estació. A més de proporcionar productes de bloqueig professionals, també pretenem proporcionar-vos consells viables i proporcionar-vos una solució de seguretat a mida que s’adapti a les vostres necessitats individuals. Oferim a empreses grans i petites i oferim cursos de formació i sensibilització sobre Lockout Tagout.

CERTIFICAT DE TITULACIÓ

201812271427278040573_03

EXPOSICIÓ

Fabricant professional de l'amplificador Lockout GG; Tagout

Cada any participem en moltes fires, com ara A + A inGermany, Intersec a Dubai, Safety in Action sydney i Suntec Singapore, etc. Benvingut a visitar-nos si també hi sou.


Detalls de l’embalatge:
Disposem d’embalatges regulars i podem fer el que sol·liciteu.
Mètodes d'enviament:
Per avió o per mar (ports FOB: Xangai / Ningbo), per express (EMS, FEDEX, UPS, TNT, DHL)
Termini de pagament:
normalment T / T, Paypal, Western Union i garantia comercial d'Alibaba, etc.

Notificació de perill 1910.1200


Les normes de notificació de riscos tracten els perills químics que es produeixen o s’utilitzen al lloc de treball. Els estàndards de notificació de riscos d’OSHA&# 39 estan en línia amb els estàndards internacionals, però aquesta segueix sent la segona infracció OSHA més citada. La majoria de les empreses no apliquen correctament les normes de notificació de riscos i és evident que molts treballadors no s’estan formant sobre les noves normes, que van entrar en vigor el 2013.

Les parts més freqüentment citades de les normes de comunicació de riscos d’OSHA&# 39 inclouen la implementació del programa HAZCOM, la formació de substàncies perilloses i els requisits per al desenvolupament i manteniment de fulls de dades de seguretat.

GG amp; nbsp;

3. Bastides 1926.451


La norma OSHA per a bastides cobreix els requisits de seguretat dels bastiments i ha de ser dissenyada i construïda per personal qualificat d’acord amb aquest disseny. L’empresari ha de protegir tots els treballadors que utilitzen bastides de la caiguda i la caiguda d’objectes. A més, tots els bastiments han de ser inspeccionats per personal qualificat abans de fer-los servir. Entre els treballadors més afectats pels riscos de bastides s’inclouen els responsables de l’emmarcament, la coberta, el revestiment i la maçoneria.

Les parts de bastides amb referències freqüents que infringeixen les normes OSHA inclouen protecció contra caigudes (inclosos els sistemes de baranes), manteniment mitjançant passarel·les i pavimentació / decoració.

GG amp; nbsp;

4. Bloqueig de bloqueig 1910.147


Treballadors de LOTO que afectin el manteniment, reparació i manteniment d’equips o maquinària. Si el dispositiu en funcionament s’encén o s’encén de sobte, hi ha un perill.

Per a les empreses que requereixen procediments LOTO, aquí teniu les parts ofensives de l’estàndard LOTO que OSHA cita amb freqüència: procediments comuns, procediments de control energètic, inspeccions periòdiques i formació.


5. Protecció respiratòria 1910.134


Les normes de protecció respiratòria OSHA guien els empresaris a establir i mantenir programes de protecció respiratòria al lloc de treball. Aquesta norma cobreix tots els aspectes de la protecció respiratòria, inclosos els procediments, la gestió, la selecció, l'entrenament, les proves de condicionament físic, l'avaluació, l'ús, la neteja, el manteniment i la reparació. Els empresaris també haurien d’estar familiaritzats amb l’ús voluntari d’OSHA&# 39 de màscares antipols.

GG amp; nbsp;

Les parts més citades dels estàndards de protecció respiratòria d’OSHA&# 39 inclouen avaluacions mèdiques, requisits de protecció respiratòria, proves d’aptitud, no establir els plans de protecció respiratòria necessaris i la determinació de riscos respiratoris en el lloc de treball.

6. 1926.1053 l’escala

Camió industrial 1910.17

8. Protecció contra caigudes: requisits de formació 1926.503

9. Protecció de la màquina 1910.212

Protecció ocular i facial 1926.102

GG quot; Com a empresari, aquesta llista us pot donar un punt de partida," Diu Cappster." Podeu mirar aquesta llista, trobar la causa arrel, analitzar-la i aturar-la abans que passi."

Dissenyat especialment segons els vostres requisits especials, el nostre kit d’etiquetatge de bloqueig loto osha fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina: LOCKEY. Us donem la benvinguda al kit d’etiquetatge de bloqueig de loto osha personalitzat a l'engròs fabricat a la Xina a un preu econòmic amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: loto osha lockout tagout kit fabricants Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta