sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kits de Loto Electricista

Kits de Loto Electricista

Nº de part: LG04 Bossa de tancament elèctric a) És una funda molt convenient que es pot enganxar a la cintura. b) Portar tots els equips de seguretat segurs adequats de mida petita.

Descripció

Nº de part: LG0 4

Bossa de tancament elèctric

a) És una bossa molt convenient que es pot enganxar a la cintura .

b) Portar tots els equips de seguretat segurs adequats de mida petita.

 

Inclou:

1. Bossa de bloqueig (LB21) 1 PC;

2. Hasp de bloqueig (SH01) 1 PC;

3. Etiqueta de bloqueig (LT0 3 ) 1 PC;

4. Cadenat de seguretat (P38S-RED) 2PCS;

5. Bloqueig interruptor (CBL11) 2PCS;

6. Bloqueig del trencador (TBLO) 1 PC.

Exemples de verificació de retallada de bloqueig: energia mecànica

Tanqueu la vàlvula;

Proveu i comproveu si hi ha pressió emmagatzemada en canonades, acumuladors i cilindres, com ara aire comprimit, gas, vapor, aigua, líquid, etc.

Es necessita una protecció mecànica a l’entrellaçament, els procediments d’operació estàndard homologats o un permís de treball vàlid per a obertures amb riscos mecànics a la zona de l’equip.

La protecció de la cadena és un mitjà de control de l'energia, no significa l'aïllament energètic.


Exemples de validació d’etiquetatge de bloqueig: energia cinètica

Durant l’avaria del muntacàrregues, s’ha d’omplir un tauler d’avís groc i col·locar-lo en una posició destacada de la part inicial per avisar als altres que no l’utilitzin. Després de la reparació, la persona designada haurà de treure de la targeta groga. Apliqueu el bloqueig del volant per evitar que altres persones utilitzin carretons elevadors.

Cada grua té el seu propi punt d’aïllament

Quan inspeccioni la grua corona, realitzeu un control d’energia segons les regles d’aïllament de la grua corona. Cal controlar el comandament a distància.

La caixa de tancament fixa del comandament a distància està fixada en el camió: el comandament remot es posa a la caixa de bloqueig durant el manteniment - tot el personal de manteniment la bloqueja - el manteniment s'acaba i s'elimina el pany personal per recuperar energia.


Exemples: energia de l’aigua, energia química

Tanqueu la vàlvula, amb l’ajuda del dispositiu de bloqueig per aconseguir l’etiquetatge de bloqueig;

Retallació de bloqueig;

Confirmeu que el dispositiu d’aïllament, el dispositiu de bloqueig i la placa de bloqueig / revisió dels equips estan intactes i fermes;

Verifiqueu que no es pot canviar el commutador.

Especialment dissenyats segons els vostres requisits especials, els nostres kits de cintura de loto electricista fabricats per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a les botigues de cintura de loto electricista personalitzades a l'engròs fetes a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants de kits de cintura de loto electricista Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta