sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Dispositiu Loto per a vàlvula de bola

Dispositiu Loto per a vàlvula de bola

Nº de part: UBVL21 Bloqueig de vàlvules de bola ajustable de seguretat a) Fabricat en PC, PU i PVC. b) Fàcil de transportar i operar, utilitzeu el cinturó per fixar la bossa de bloqueig. c) Sastreria fina, superfície llisa, excel·lent fabricabilitat d) S'adapta a pràcticament tot tipus de canonades inclosos aïllats, PVC i metall. e) La majoria dels cadenats de 4pcs es poden bloquejar al mateix temps. És adequat per a diverses persones o grups de treball. f) L'obertura universal de totes les vàlvules tanca totes les vàlvules des de 3 / 8in (10mm) fins 4in (102mm)

Descripció

Nº de part: UBVL21

Bloqueig ajustable de SafetyBallValve

a) Fet de PC, PU i PVC.

b) Fàcil de transportar i operar, utilitzeu el cinturó per fixar la bossa de bloqueig.

c) Sastreria fina, superfície llisa, excel·lent mà d’obra

d) S'adapta a pràcticament tot tipus de canonades inclosos aïllats, PVC i metall

e) La majoria dels cadenats de 4 peces es poden bloquejar al mateix temps. És adequat per a diverses persones o grups de treball.

f) L'obertura universal de totes les vàlvules tanca totes les vàlvules des de 3 / 8in (10mm) fins 4in (102mm)

Part núm.

Descripció

UBVL21

diàmetre de bloqueig de vàlvula: < 30mm

Cas 1

Al voltant de les 19:40 del 4 de juny, un treballador en un projecte de construcció en construcció a Shenzhen va ser electrocutat durant el procés de cablejat amb un tornavís i es va confirmar mort a les 120 del lloc.

Causa de l’accident: l’anàlisi preliminar és que l’alimentació no es va tallar abans de l’operació de cablejat. Durant l'operació, l'operador va tocar la part metàl·lica de l'eina de treball. L’eina metàl·lica va tocar el filferro en viu i el corrent va fluir pel cos i va conduir a la terra, formant un circuit de descàrregues elèctriques i provocant l’accident.

Cas 2

Al voltant de les 10: 25h del matí de l’1 de juliol, un reparador d’un parc científic i tecnològic de Shenzhen s’estava encarregant d’una fallada d’un viatge en el vàter. Quan es va examinar i reparar el circuit del ventilador d’escapament del sostre, es va electrocutar.

La causa de l’accident: una anàlisi prèvia del reparador sense examen i aprovació de l’operació carregada, les operacions de cablejat del circuit del ventilador d’escapament dins del sostre, tocar a mà el filferro o les peces metàl·liques són eines de retallar, el cos de la quilla del sostre, actualment deduït. a mà i cap a altres parts del cos, patiu accidents de xoc elèctric.

Els dos incidents podrien haver estat evitats si l’operador no hagués estat treballant amb electricitat en directe i si s’hagués instal·lat un interruptor de protecció de fuites al circuit.

Comportament humà insegur

1. Funcionament sense qualificació. En operar els equips elèctrics i el sistema de circuit per a l'operació, manteniment, instal·lació, revisió, transformació, construcció, depuració i altres operacions, els operadors han de disposar d'un certificat d'electricista qualificat per funcionar.

2. Operació en directe il·legal. Els operadors operen en equips elèctrics i sistemes de circuit sense o sense fallades de corrent.

Un estat de coses no segur

1. La línia està equipada amb tensió perillosa. La línia tocada durant el funcionament té tensió perillosa, un cop el cos humà toca la línia amb tensió perillosa, és molt fàcil tenir un xoc elèctric.

2. Falla d’equip. Quan l’equip que s’ha de reparar té una falla al terra i un interruptor de protecció contra les fuites, l’operador pot funcionar en viu sense prendre mesures de seguretat, que és probable que causin accidents.

La inseguretat ambiental

Fa calor # 39; s calent. A causa del clima calorós, el cos humà sudora molt i la resistència al contacte dels treballadors disminueix després que la suor estigui mullada. Després que es produeixi una descàrrega elèctrica, el corrent a través del cos humà augmenta en comparació amb el que es produeix en entorns secs, cosa que fa que la gent es pugui desfer del cos carregat, provocant així la mort per xoc elèctric amb més facilitat.

Defectes en la gestió

1. L'empresa no ha formulat les regles de funcionament segures dels electricistes ni el contingut de les normes d'operació segura per als electricistes no sigui correcte.

2. L'empresa no ofereix prou educació i formació de seguretat als operadors, cosa que comporta la manca de coneixements rellevants sobre seguretat laboral.

3. Manca de personal de gestió de seguretat per inspeccionar el lloc de l'operació i no aturar puntualment l'operació il·legal i de risc.

Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre dispositiu Loto per a vàlvula de bola fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs dispositiu personalitzat de loto per vàlvula de bola fabricat a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: Dispositiu Loto per als fabricants de vàlvules de bola Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta