sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cadenat de seguretat laminat d'acer laminat Diferent

Cadenat de seguretat laminat d'acer laminat Diferent

Cadenat de seguretat laminat a) Fabricat en acer endurit amb cilindre de llautó més durador, anti-tall i anti-serrat. b) Amb una coberta de plàstic a la part inferior, normalment de color blau. Altres colors disponibles. c) Disposa de teclat diferent, també està escrit amb clau, està disponible el clau principal. d) També hi ha disponible l'amplada i la longitud del cadenat.

Descripció

Nº de part:   LP01, LP02, LP05

P bloqueig de seguretat laminat

a) Fabricat en acer endurit amb un cilindre de llautó més resistent, anti-tall i anti-serrat.

b) Amb una coberta de plàstic a la part inferior, normalment de color blau. Altres colors disponibles.

c) Disposa de teclat diferent, també està escrit amb clau, està disponible el clau principal.

d) També hi ha disponible l'amplada i la longitud del cadenat.

 

Part núm.

Descripció

A (mm)

B (mm)

C (mm)

D (mm)

LP01

KA, KD, MK

23

6

35

40

LP02

38

6

35

40

LP05

6 3

6

35

40

Instrucció sobre l’apagada del manteniment d’equips a la planta de rentat de carbó

1. Àmbit d’aplicació d’aquesta instrucció: manteniment diari, manteniment regular, revisió, reparació d’emergència i rescat d’emergència d’equips a la planta de rentat de carbó.

2. El manteniment dels equips ha d’implementar el sistema de llistats de falles d’energia (no es permet el contacte telefònic). Quan el personal de manteniment entra a la màquina, hi ha d’haver una persona especial per supervisar la màquina i s’ha de bloquejar el dispositiu de fallida d’energia i la clau l’ha d’agafar el personal que entra a la màquina.

3. El personal d’instal·lació i manteniment d’equips respectarà estrictament les normes de funcionament de seguretat de cada tipus d’obra; El taller confirmarà la persona responsable del manteniment dels equips i l'electricista aturarà la transmissió d'energia. La persona responsable del manteniment haurà d'omplir la "llista de contactes de tall i transmissió d'energia", i l'electricista emetrà i recollirà la llicència de tall elèctric. Sala de distribució d’energia, inspecció de manteniment de distribució d’alimentació i distribució del punt de distribució, funcionament de commutació, tall invers, etc., però també ha d’afrontar el primer o segon tipus de bitllet d’operació.

4. Procés de llista de fallades d'energia:

4.1 la persona de manteniment acudirà a la sala de distribució d’energia per obtenir i emplenar la targeta de fallida d’energia i omplir la llista de contactes per a que s’hagi interromput.

4.2 Abans del manteniment, la persona responsable de manteniment enviarà el laboratori de despatxament (signat pel despatxador en servei) el botó d’aturada d’emergència del lloc penjat de la primera placa d’avaria (signat pel despatxador en servei), la segona placa d’avaria (signada per la despatxador de servei), la tercera placa d’avaria i la llista de contactes d’aturada i transmissió d’energia signada per cada unitat a l’electricista de la parada d’energia i l’operació de transmissió d’energia. Si hi ha altres unitats, hi ha un quart avís necessari i el signarà l'oficial.

4.3 Funcionament d’avaria: l’electricista de l’operador de falles d’energia emmagatzemarà la “llista de contactes de falles i transmissions d’energia” a la sala de distribució d’energia i al punt de distribució d’arxiu i registre. L’electricista de l’operador de fallida d’energia pot penjar la tercera placa d’avaria (signada per la persona responsable de manteniment, el despatxador de servei, l’electricista de l’operador de falles d’energia i el director de treball d’altres unitats) al mànec de l’interruptor de fallida d’energia. A continuació, apagueu i traieu el calaix.

4.4 Operació de transmissió d’energia: el supervisor de manteniment recollirà les primeres i segones plaques d’avaria i les enviarà a la sala de distribució d’energia. L'electricista de l'operador de falles d'energia haurà d'omplir el registre de transmissió d'energia. A continuació, agafeu el tercer bloc d’apagada, restabliu el poder.

4.5 unió d’operació de fallada d’alimentació fina, emmagatzematge de tres CARDS d’avaria.

4.6 finalització de l’operació d’aturada.

Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre cadenat de seguretat d'acer laminat ha estat clau per diferents fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs personalitzat cadenat de seguretat d'acer laminat amb clau diferents a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: cadenat de seguretat d'acer laminat clau per diferents fabricants de la Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzat, barat, preu, fabricat a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta