sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Cadenat de seguretat laminada d'acer d'acer reforçat

Núm. De part: LP01, LP02, LP05 Cadenat laminat. Els palancons Steellaminated estan fabricats amb acer laminat reforçat que resisteix un abús físic sever. Aquests cadenats també ofereixen para-xocs de colors per a la seva identificació i protecció. Twokeysis subministrada amb cada cadenat per a una gestió de claus més segura. M ATERIAL: acer ...

Descripció

Núm. De part: LP01, LP02, LP05

Cadenat laminat
Els cadenats laminats d'acer es fabriquen amb acer laminat reforçat que resisteix abusos físics greus. Aquests cadenats també ofereixen para-xocs de colors per a la seva identificació i protecció. Twokeysis subministrada amb cada cadenat per a una gestió de claus més segura.

M ATERIAL : cos de tancament d'acer amb para-xocs de plàstic
D ESCRIPCIÓ :

a)      Fabricat en acer temperat amb un cilindre de llautó més resistent, anti-tall i anti-serrat.

b)       Amb una tapa de plàstic a la part inferior, normalment en blau. Altres colors disponibles.

c)       Clau diferent, amb clau, el sistema Key-master disponible.

d)      També hi ha disponible un altre ample de bloqueig i una longitud de grill.


LP01 (2) .jpg


Sistema de traçabilitat de claus:

SISTEMA DE TÈCNIC CLAU1.jpg

Especificació:

Núm.

Descripció

A (mm)

B (mm)

C (mm)

D (mm)

LP01

KA, KD, MK

25

6

35

40

LP02

39

6

35

40

LP05

67

6

35

40

Dimension drawing 1.png

( Dibuix de dimensió 1 )

Etiqueta personalitzada al cos:
IMG_3273.jpgIMG_6350-.jpg

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre cadenat de seguretat laminat d'acer temperat fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al cadenat de seguretat laminat d'acer temperat personalitzat a l'engròs fabricat a la Xina a preus barats amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre Cadenat de seguretat laminada d'acer inoxidable reforçat fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a un cadenat de seguretat laminat personalitzat reforçat de xapa d'acer reforçat fabricat a la Xina a preus barats amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: Armadura reforçada Armilla laminada Fabricants de cadenat de seguretat Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzada, preu barat, fet a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta