sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Shackle d'acer endurit laminat de seguretat Padlock 67MM

Part n º: LP05 laminat cadenat Steellaminatedpadlocks estan fets amb acer laminat armat que resisteix greus maltractaments. Aquestes cadenats també ofereixen colors Cortinetes de identificació i protecció. Twokeysis es subministra amb cada cadenat per a la gestió segura de clau. M ATERIAL: acer...

Descripció

Part n º:LP05

Cadenat laminat
D'acer laminats cadenats estan fets amb acer laminat armat que resisteix greus maltractaments. Aquestes cadenats també ofereixen colors Cortinetes de identificació i protecció. Twokeysis es subministra amb cada cadenat per a la gestió segura de clau.

MATERIAL:Cos de bloqueig d'acer amb plàstic para-xocs
DESCRIPCIÓ:

a)    Fet d'acer endurit amb més durador cilindre de llautó, anti-tall i anti-Serrat.

b)      Amb una coberta de plàstic en el fons, normalment en blau. Altres colors disponibles.

c)      Mercat diferent, teclejat igualment, mestre keyed sistema disponible.

d)     Altre pany amplada i shackle durada també disponible.
LP01 (2).jpg


Clau del sistema de gràfics:

KEY CHARTING SYSTEM1.jpg

Especificació de:

Part n º

Descripció

A(mm)

B(mm)

C(mm)

D(mm)

LP01

KA, KD, MK

25

6

35

40

LP02

39

6

35

40

LP05

67

6

35

40

Dimension drawing 1.png

(Dimensió dibuix 1)

Segell personalitzat en el cos:
IMG_3273.jpgIMG_6350-.jpg

Nostre shackle d'acer endurit dissenyats segons les necessitats especials, laminat cadenat de seguretat realitzada per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. És rebut per a l'engròs personalitzat shackle d'acer endurit laminat de seguretat cadenat fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Nostre shackle d'acer endurit dissenyats segons les necessitats especials, laminat cadenat de seguretat 67 mm feta per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a cadenat de laminat de seguretat a l'engròs personalitzat shackle d'acer endurit 67mm fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: shackle d'acer endurit laminat de seguretat cadenat 67mm fabricants Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta