sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Presa de bloqueig de plàstic aïllat per tancar-lo

Presa de bloqueig de plàstic aïllat per tancar-lo

Número de part: NH01 Nylon Lockout Hasp a) Fabricat en niló durador. b) Cos no conductor, aplicat a l'aïllament d'energia elèctrica amb alts requisits en llocs corrosius i a prova d'explosió. c) Permet utilitzar diversos cadenats en aïllar una font d'energia. d) Ús: tirar cap amunt i cap avall.

Descripció

Nº de part:   NH0 1

Hasp de bloqueig de niló

a) Fabricat en niló durador.

b) Cos no conductor,   aplicat a l’aïllament d’energia elèctrica amb elevats requisits en llocs corrosius i a prova d’explosió.

c) Permet utilitzar diversos cadenats en aïllar una font d'energia.

d) Ús: tirar cap amunt i cap avall.

 

Part NO.

Descripció

NH01

Mida total: 43,5 × 175 mm accepten fins a 6 cadenats.

NH01_02

Sistema de gestió de l'etiquetatge d'energia bloqueig


1. Objectiu del programa

Per aïllar, desconnectar o alliberar eficaçment l’energia de la màquina o dels equips per evitar que la màquina o l’equip s’activi, posi en marxa o s’encengui accidentalment i per evitar possibles lesions personals o danys en els equips.

2. Àmbit d’aplicació

És aplicable a la partició d’energia i al control del pany durant la inspecció, neteja, manteniment, proves o manteniment de màquines i equips al departament de producció i explotació de l’empresa.

3. Fitxes de referència

Requisits del sistema de gestió de seguretat i salut en el treball

4. Responsabilitats relacionades

(1) departament d’operació

Responsable de formació específica sobre partició d’energia, sistema de bloqueig i requisits per al personal rellevant del departament;

Autoritzar el departament per implementar la potència de funcionament de la partició d'energia i el bloqueig;

Assegureu-vos que tot el personal rellevant compleixi les normes i els requisits de partició d’energia i bloqueig de bloqueig quan el departament és responsable de la inspecció, neteja, manteniment, proves de màquines i equips.

Ser responsable de la formació i assegurar que el personal del contractista pugui implementar les normatives i requisits de separació energètica de l’empresa i de retallament de la companyia quan el contractista sigui obligat a realitzar la inspecció, neteja, manteniment i proves de màquines i equips.

(2) personal operatiu

Realitzeu tasques de manteniment, inspecció i altres treballs d’acord amb els requisits de la partició d’energia i l’etiquetatge de bloqueig i les mesures específiques especificades.

(3) Ministeri de seguretat i medi ambient

(4) responsable de la formació del personal del departament d’operacions relacionat amb la partició d’energia, el sistema de bloqueig i els requisits

Supervisar la implementació de les regulacions i requisits de retallada de particions energètiques i de bloqueig de l'empresa.

Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre hasp de plàstic aïllat per ser tancat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs de fabricació de rescloses de plàstic aïllat personalitzat per bloqueig fet a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: hasp de bloqueig de plàstic aïllat per als fabricants de tancament de la Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzat, barat, preu, fabricat a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta