sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Grip Tight Circuit interruptor de bloqueig

Grip Tight Circuit interruptor de bloqueig

Nº de peça: CBL31-S-RED CBL31-S-BLK Bloqueig del disjuntor estret a la presa a) Material: aliatge d'alumini de fosa a pressió&Nylon PA&spray de metall. b) Col·loqueu els interruptors amplis o alts dels interruptors que normalment es troben als interruptors d’amperatge d'alta tensió / alta. c) Ajusteu-lo al trencador amb un simple gir del polze i tanqueu la subjecció. d) Mànec i bloqueig de la tapa per evitar que es pugui afluixar la pinça.

Descripció

Nº de peça: CBL31-S-RED CBL31-S-BLK

Grip Tight Circuit Breakout Lockout

a) Material: amplificador&d'aliatge d'aliatge de fosa a pressió; Nylon PA&lificador; esprai de metall.

b) Col·loqueu els interruptors amplis o alts dels interruptors que normalment es troben als interruptors d’amperatge d'alta tensió / alta.

c) Ajusteu-lo al trencador amb un simple gir del polze i tanqueu la subjecció

d) mànec i tapa de bloqueig per evitar que es desprengui la pinça.

Núm. De peça

Descripció

CBL31-S-RED

Fixació màxima de 16 mm

CBL31-S-BLK

Fixació màxima de 16 mm

Què és l'aïllament elèctric?

L’anomenat aïllament elèctric és l’aïllament elèctric de la font d’alimentació i del circuit elèctric, és a dir, el circuit de derivació elèctric està aïllat de tot el sistema elèctric, cosa que el converteix en un sistema de seguretat a terra independent i aïllat per evitar l’aparició de risc de descàrrega elèctrica indirecta en cas d’electrificació per fallada del conductor exposat. Per implementar l'aïllament elèctric, s'han de complir les condicions següents:

(1) de cada circuit de derivació mitjançant un transformador d’aïllament, aquesta prova de resistència a la tensió del transformador, superior al transformador normal, hauria de complir el requisit de productes elèctrics de nivell Ⅱ (aïllament doble o aïllament reforçat), també es pot utilitzar amb aïllament de bobinatge del transformador d’aïllament el rendiment és igual.

L’anomenat aïllament elèctric significa que no hi ha cap connexió elèctrica directa entre els dos circuits. És a dir, els dos circuits estan aïllats els uns dels altres. També cal assegurar-se que els dos circuits mantenen la relació de transmissió d'energia.

Els circuits connectats al primer i al segon costat d’un transformador comú de doble bobina estan aïllats els uns dels altres. Per tant, es pot dir que el circuit connectat per un o dos costats del transformador de doble bobinatge es troba en un estat d’aïllament elèctric. El principi d’aïllament és el principi de treball del transformador i el principi d’utilitzar la llei de la inducció electromagnètica. Quan el transformador està en funcionament, després que el bobinatge primari es subministri amb corrent altern, es generarà el flux altern al nucli i el flux altern induirà la força electromotriu al bobinat primari i secundari. El bobinatge secundari pot proporcionar tensió alternativa al circuit secundari després de la inducció de la força electromotriu, quan el bobinat secundari amb càrrega després del flux de corrent tindrà un impacte sobre el flux del circuit magnètic, de manera que causi el canvi de corrent de bobinatge primari. Tot i que no hi ha cap connexió elèctrica directa entre els bobinatges primaris i secundaris del transformador, l'energia elèctrica del bobinatge primari es pot transferir al bobinatge secundari a través del canvi de flux del seu circuit magnètic. Aquest és el principi de funcionament del transformador, i també és el principi d’aïllament elèctric entre els bobinatges secundaris.

Dissenyat especialment d’acord amb els vostres requisits especials, el nostre interruptor de bloqueig estret fet per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l’engròs a l’engròs, amb un bloqueig d’interruptors ajustats a l’engròs, fabricats a la Xina a un preu econòmic amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: bloqueig de l’interruptor estret, fabricants, proveïdors, fàbrica, personalitzat, a l’engròs, preu

Enviar la consulta