sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig per cable de seguretat de filferro econòmic

Bloqueig per cable de seguretat de filferro econòmic

Número de peça: CB04 Tancament per cable en forma de peix econòmic a) Cos de bloqueig: fabricat en ABS, amb cable d'acer revestit de plàstic aïllant. b) Accepta fins a 6 cadenats per a aplicacions de bloqueig múltiple. c) La longitud del cable i el color es poden personalitzar. d) Inclou etiquetes de seguretat d'alta visibilitat, reutilitzables, de redacció.

Descripció

Número de part:   CB04

Tancament per cable de forma econòmica en peix

a) Cos de bloqueig: fabricat en ABS, amb cable d'acer revestit de plàstic aïllant.

b) Accepta fins a 6 cadenats per a aplicacions de bloqueig múltiple .

c) La longitud del cable i el color es poden personalitzar.

d) Inclou etiquetes de seguretat d'alta visibilitat, reutilitzables i escrits . Es pot personalitzar la longitud de les etiquetes.

 

Núm. De part

Descripció

CB04

Diàmetre del cable 3,8 mm, longitud 2 m

 


Aïllament energètic en operacions de manteniment

En el manteniment de diversos tipus d’equips, perquè pot haver-hi un alliberament accidental d’energia elèctrica, energia de pressió, energia mecànica, energia potencial i altres energies, la necessitat d’adoptar una manera fiable d’aïllar aquestes energies. En cas contrari, en el procés d'operació, l'alliberament accidental d'aquestes energies pot causar lesions. En aquest període podem causar danys a causa de l'alliberament accidental d'aquestes energies. En aquest número introduirem els punts clau d’una operació segura d’aïllament energètic en operacions de manteniment.

Cas d'accident 1

Zhang, treballador del grup de distribució de sorra en taller de fosa d’una fàbrica, sovint va a treballar a primera hora del matí per reparar el compartiment interior de la màquina de barreja de sorra per tal d’assegurar un funcionament normal durant les hores de treball. Alguns dies zhang mou arriba a taller, com de costum es va obrir la porta de la sala de màquines de sorra barrejada, però sense aïllar l'interruptor d'alimentació, també no va penjar "algú treballa per prohibir tancar" senyal d'alarma, entrar a la màquina dins de la revisió. Tenia por que l'obertura de la porta afectés la marxa dels altres, de manera que deliberadament va prendre la porta per deixar només un buit de 150 mm. Al voltant de les 7:50, després que el treballador de la sorra va anar a treballar, va veure altres persones caminar i va prendre deliberadament la porta de la cabina per deixar només un buit de 150 mm.

La porta de la cabina oberta, creu que els altres no funcionen estrictament, estaran a la porta de la cabina, el bon començament de la barreja de la màquina de sorra, la rotació ràpida dels rodets, treballarà dins de la lesió al cap Zhang, finalment a causa de lesions greus, rescatar la mort ineficaç.


Dissenyat especialment segons els vostres requisits especials, el nostre bloqueig de cable en forma de peix de seguretat de filferro econòmic realitzat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a la venda a l'engròs de cables de seguretat de peus econòmics personalitzats fabricats a la Xina a preus econòmics amb la nostra fàbrica i també us oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants de cablejat de seguretat de cable de seguretat econòmica fabricant Xina, proveïdors, venda a l'engròs, personalitzat, barat, preu, fabricat a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta