sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig de vàlvules personalitzat

Bloqueig de vàlvules personalitzat

Nº de part: SBL03-2 Personalització de bloqueig de vàlvules a) Fabricat en PC transparent. b) Un cop bloquejat, evita que es giri la vàlvula. c) La base permet l’ús amb dos semicercles per allotjar vàlvula. d) Adapta vàlvula de fins a 55 mm de diàmetre i 43 mm d’alçada. e) S'adapta a la vàlvula de 32mm a 46mm de diàmetre.

Descripció

Nº de part:   SBL03 -2

Bloqueig de vàlvules personalitzat

a) Fabricat en PC transparent.

b) No bloquejat, evita que la vàlvula es giri.

c)   La base permet utilitzar dos semicercles per allotjar la vàlvula.

d) Una vàlvula ccommodera fins a 55mm de diàmetre i 43mm d’alçada.

e) F la seva vàlvula de 32mm-46mm de diàmetre.

 

Part núm.

Descripció

SBL03-2

Diàmetre H ole: 32mm, 46mm

1

Estoig LOTO

Declaració de l’incident: un estudiant de 17 anys al Canadà va fer un treball d’estiu que operava una cinta transportadora per portar les deixalles de taulers de paper a una empacadora per empaquetar. La cinta transportadora es va enganxar en un embús en el treball. Va pujar a la màquina d’embalar per treure la caixa que s’havia enganxat. Aleshores la cinta transportadora va tornar a començar a funcionar. Malauradament, el jove va ser arrossegat i va perdre les cames.

Anàlisi: la màquina no estava tancada i bloquejada quan es feia el manteniment.

Contrameses: polítiques i formació: desenvolupar i implementar LOTO, ja que els treballadors no mantenidors, no realitzen tasques de manteniment.

Premeu LOTO, 1. Tanqueu la màquina, 2. Desconnecteu l’alimentació, 3. Bloquegeu abans del manteniment.


Retrovi de bloqueig VS

La diferència entre el bloqueig i el tagout:

(Només la llista no implementa la resclosa, en un cas concret per violar les normes nacionals obligatòries, els empleats han de tenir la responsabilitat legal!)

Cosa en comú:

Totes dues són mesures de seguretat utilitzades en temps morts, com ara manteniment, neteja, etc. Només les persones autoritzades poden realitzar-les

Differentia: el signe de Tagout és fàcil de danyar en la força natural, sortir del Tagout és fàcil de treure la llista no pot evitar una actuació equivocada, la llista és només una mesura d’alerta, no pot fer la instal·lació en un estat segur. .


Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre bloqueig de vàlvules personalitzat fabricat per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs de la fàbrica de vàlvules personalitzades a l'engròs, fet a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants de bloqueig de vàlvules personalitzats Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta