sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cable d'acer personalitzat de 3,8 mm de dia.

Cable d'acer personalitzat de 3,8 mm de dia.

Nº de part: Cable d'acer regulable CB05-C1M a) Cable: cable d'acer multi-corda resistent i flexible amb cable d'acer recobert de plàstic. b) Es pot personalitzar la longitud i el color del cable. c) Ideal per bloquejar diversos panells disjuntors i bloqueig de vàlvules de porta a costat.

Descripció

Nº de part: CB0 5 -C1M

Cable d’acer regulable

a) Cable: cable d'acer multi-corda resistent i flexible amb cable d'acer recobert de plàstic .

b) Es pot personalitzar la longitud i el color del cable .

c) Ideal per bloquejar diversos panells disjuntors i bloqueig de vàlvules de porta a costat.

 

Part núm.

Descripció

CB0 5 -C1M

Diàmetre del cable 3,8 mm, longitud 1 m

CB0 5 -C2M

Diàmetre del cable 3,8 mm, longitud 2 m

CB0 5 -C3M

Diàmetre del cable 3,8 mm, longitud 3 m

CB05_02.jpg

Gestió d’excepcions


Per tal de garantir la seguretat de les operacions, els operadors poden demanar un aïllament addicional, mesures de bloqueig. Si l'operador té dubtes sobre l'eficàcia de l'aïllament i el bloqueig, pot sol·licitar que es tornin a provar tots els punts d'aïllament.


En circumstàncies especials, si la vàlvula o l’interruptor d’alimentació de mida especial no es poden bloquejar, després de la confirmació i aprovació per escrit, només es pot penjar el bloqueig sense bloqueig, però s’utilitzaran altres mitjans auxiliars per complir els requisits de bloqueig.


L'elecció de les instal·lacions de tancament no només haurà de complir els requisits de bloqueig, sinó que també haurà de complir els requisits de seguretat del lloc d'operació.


pena


Abans de l’operació d’inspecció i manteniment, el responsable del projecte d’operació no ha organitzat el personal territorial i tot el personal d’inspecció i manteniment per dur a terme la identificació del risc del projecte d’operació, o la identificació del risc passa pel formulari o passa per. el procés, i no ha elaborat el pla d’aïllament d’energia i ha estat confirmat conjuntament pel personal territorial i el personal d’operacions, és un comandament il·legal, immediatament destituït i notificat.


Si el personal d’inspecció i manteniment no participa en la identificació del risc i coneix els riscos de seguretat i mesures preventives de control del projecte, l’operació és il·legal. Qualsevol persona té dret a aturar l'operació il·legal. El líder del projecte corregirà immediatament el comportament il·legal, criticarà i educarà el responsable i registrarà el fet il·legal en el registre.


Rebuig a utilitzar panys personals, implementació de disposicions de bloqueig, és a dir, per no obeir les disposicions laborals de l’empresari, segons la gravetat de les circumstàncies, d’acord amb la violació de les normes i normes penals de l’empresari.


Si el personal de la unitat on es troba l’equip de manteniment es nega a participar en la identificació del risc i la confirmació del pla d’aïllament energètic, es considerarà que va desobeir l’arranjament de l’obra i serà castigat segons la violació de les normes i regulacions de la unitat segons la gravetat del cas.


Hot Tags: Cable d'acer personalitzat de 3,8 mm de dia.

Enviar la consulta