sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig de disjuntors amb pany de 4 mm

Bloqueig de disjuntors amb pany de 4 mm

Nº de part: CBL81 Miniatura de disjunti de circuit interruptor a) Fabricat en plàstic d’enginyeria. b) Aplicat per a la majoria de tipus d’interruptors europeus i asiàtics existents. c) Es recomana que estigui equipat amb un cadenat per a una major seguretat. d) Fàcilment instal·lada, sense necessitat d’eines. e) Pot portar cadenats amb un diàmetre de grill fins a 4 mm. f) Disponible per a interruptors monopolítics.

Descripció

Nº de part: CBL81

Bloqueig interruptor en miniatura

a) Fet de plàstic d’enginyeria.

b) Aplicat per a la majoria de tipus d’interruptors europeus i asiàtics existents.

c) Es recomana que estigui equipat amb un cadenat per a una major seguretat.

d) Fàcilment instal·lada, sense necessitat d’eines.

e) Pot portar cadenats amb un diàmetre de grill fins a 4 mm.

f) Disponible per a interruptors monopolítics.Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre bloqueig d’interruptor amb pany de 4mm realitzat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs personalitzat amb disjunti interruptor automàtic amb pany de 4mm fabricat a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: bloqueig per interruptors automàtics amb fabricants de panys de 4mm a la Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta