sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Panys de bloqueig de vàlvules papallona

Panys de bloqueig de vàlvules papallona

Nº de part: BVL01 Bloqueig de vàlvules papallona a) Fabricat en ABS. b) Bona propietat química, resistent a les taques d’oli i a la corrosió del producte químic. c) Es pot cobrir i girar lliurement al voltant de les rodes de vàlvules i es pot ajustar per adaptar-se a totes les gammes de nanses de les vàlvules.

Descripció

Nº de part: BVL01

Bloqueig de vàlvules papallona

a) Fabricat amb ABS.

b) Bona propietat química, resistent a les taques d’oli i a la corrosió del producte químic.

c) Es pot cobrir i girar lliurement al voltant de les rodes de vàlvules i es pot ajustar per adaptar-se a totes les gammes de nanses de les vàlvules.

 

Part núm.

Descripció

BVL01

Apte per a manetes de vàlvules de 8mm a 45mm

Validació de retallada de bloqueig

Per què la regulació de la validació de retallada de bloqueig?

1. Moltes persones del grup van morir a causa de l’energia descontrolada mentre treballaven a la màquina o procés

2. El treball en dispositius alimentats és una activitat de gran risc i una de les principals fonts de morts i accidents greus

3. Tothom ha de comprendre la terminologia general i els principis fonamentals del control de l'energia perillosa


Revisió d'accidents fatals

Hora d’accident: 30 de juliol de 2019

Localització de l'accident: fàbrica

1. Dues persones contractistes van morir mentre reparaven la fàbrica de ciment. Els operadors no seran. 3 i núm. 4 molins de ciment després del tancament de l’etiqueta de pany, per preparar els treballs de manteniment regular. A les 2:30, inici núm. 4 ciments per a la prova. Dos d’ells estaven al núm. 4 molins de ciment.

L'accident va demostrar que la planta va fer dreceres en implementar procediments d'aïllament d'energia. A més, el programa es troba en paper i no està bloquejat per evitar la recuperació d'energia.


Data d’accident - 13 de gener de 2019

Localització de l'accident: fàbrica

2. L’empleat de la part contractant va realitzar l’operació de neteja quan estava transportat el transportador de cinturons. Va ser entrepès entre l'extrem del corró i el suport i va morir al lloc a causa d'una fractura sistèmica i un sagnat intern.


Data de l'accident - 18 d'octubre, xx

Ubicació: fàbrica

3. El contractista va quedar atrapat al cinturó mentre observava la situació d’alimentació a prop del cinturó d’alimentació del búnquer de carbó, el seu rostre i el cos van tocar la coberta exterior i el braç va ser retallat pel corró del cinturó.

Principals causes de l'accident:

No se segueixen els procediments de retolació i retallament del bloqueig

Un defecte de disseny provoca cinturó de contacte humà (protecció d’aïllament insuficient)

Es van fomentar les accions per evitar la pertorbació sense tenir en compte la seguretat personal i van ser massa propers al cinturó.


Especialment dissenyats segons els vostres requisits especials, els nostres panys de bloqueig de vàlvules de papallona fabricats per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l’engròs personalitzats panys de bloqueig de vàlvules de papallona fetes a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també n’oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: Vàlvula de papallona bloqueig fabricants Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzat, barat, preu, fabricat a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta