sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cable ajustable d'acer de 3,8 mm de diàmetre.

Cable ajustable d'acer de 3,8 mm de diàmetre.

Nº de part: CB03-C1M Cable ajustable d'acer CB04-C1M a) Cable: cable d'acer multi-cadena resistent i flexible amb cable d'acer recobert de plàstic. b) Es pot personalitzar la longitud i el color del cable. c) Ideal per bloquejar diversos panells disjuntors i bloqueig de vàlvules de porta a costat.

Descripció

Nº de part: CB03-C1M   CB04-C1M

Cable d’acer regulable

a) Cable: cable d'acer multi-corda resistent i flexible amb cable d'acer recobert de plàstic .

b) Es pot personalitzar la longitud i el color del cable .

c) Ideal per bloquejar diversos panells disjuntors i bloqueig de vàlvules de porta a costat.

 

Part núm.

Descripció citació

CB03 / 4-C1M

Diàmetre del cable 3,8 mm, longitud 1 m

CB03 / 4-C2M

Diàmetre del cable 3,8 mm, longitud 2 m

CB03 / 4-C3M

Diàmetre del cable 3,8 mm, longitud 3 m

CB04-CB03-2.jpg

Dispositiu d’aïllament LOTO

La quantitat d’energia que pot persistir després que l’aparell s’aïlli. Com ara l’energia continguda en un ressort, volant, líquid a pressió o gas, condensador o pes.

Dispositiu aïllant

Dispositiu mecànic que impedeix la transferència o alliberament d’energia i materials perillosos. Com ara: interruptor de desconnexió de circuit, interruptor d'alimentació o de seguretat, vàlvula de canonada, placa persiana, bloc mecànic, dispositiu similar d'aïllament d'energia.

Prova / prova

Verifiqueu l'eficàcia de l'aïllament del sistema o equip (per exemple, comproveu que s'han suprimit els enllaços o altres impediments d'aïllament).

Deures i responsabilitats

El departament d'equips de l'empresa serà responsable de la formulació i manteniment d'aquest codi, de la gestió i de l'avaluació de l'etiquetatge de bloqueig, i el departament de qualitat, seguretat i protecció ambiental proporcionarà supervisió, consulta i suport per a la implementació d'aquest codi.

Cada unitat serà responsable de la gestió i implementació dels procediments de retallada de bloqueig dins de l’àmbit de la seva activitat i haurà d’assegurar els recursos.


Hot Tags: Cable ajustable d'acer de 3,8 mm de dia.

Enviar la consulta