sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cable ajustable d'acer inoxidable de 3,2 mm

Cable ajustable d'acer inoxidable de 3,2 mm

Nº de part: PCD3.2-C175 Cable d'acer inoxidable regulable a) El portaobjectes està fabricat d'acer inoxidable, de manera que es pot resistir i no es pot deformar fàcilment. b) Es pot personalitzar una altra longitud del cable. c) Adequat per a cadenats de cable per bloquejar diversos panells d’interruptors.

Descripció

Nº de part: PCD3.2-C175

Cable ajustable S inoxidable

a) El grillet de cables està fabricat en acer inoxidable, de manera que es pot resistir i no es pot deformar fàcilment.

b) Es pot personalitzar una altra longitud del cable.

c) Adequat per a cadenats de cable per bloquejar diversos panells d’interruptors.

 

Part núm.

Descripció

PCD3.2-C175

Diàmetre del cable 3,2 mm, longitud 175m m

PCD3.2-C250

Diàmetre del cable 3,2 mm, longitud 2 50m m

PCD3.2-C300

Diàmetre del cable 3,2 mm, longitud 3 00   m m

Pot deixar l'etiquetatge de bloqueig evitar gairebé el 100% d'accidents de inspecció i manteniment?

Les dades de les estadístiques laborals nord-americanes mostren que el 80 per cent de les lesions de reparació d’equips són causades per un error al tancament del dispositiu, un 10 per cent per part d’alguna altra persona que va iniciar el dispositiu, un 5 per cent per no controlar l’energia potencial i l’altre 5 per cent. principalment causat per apagar la font d’energia sense confirmar si l’apagada és efectivament efectiva.

Estudi de cas:

El 16 de febrer de 2005, un taller de gas liquat de la refineria de 1500 tones / any de combustió d’escapament de dispositius de recuperació de sofre es va cremar mitjançant un tractament d’apagada d’emergència. Al voltant de les 18:20 del 19 de febrer, un treballador migrant de la unitat de la construcció va entrar al forn i va treure el mur de contenció al mig del forn que portava a la direcció e-101 del condensador principal. Aleshores, el tècnic del taller es va posar una samarreta, una torxa d’il·luminació i una màscara de gas del filtre (sulfur de l’hidrogen) i va entrar al forn per a la seva inspecció. Uns 5 minuts més tard, el monitor no va trobar cap moviment al forn, va entrar immediatament al forn per rescatar el tècnic, es va precipitar a l'hospital, però no va poder salvar, va morir.

La causa directa de l’accident: perquè la vàlvula de mescla de dues etapes connectada amb la canonada d’entrada del reactor de conversió de dues etapes es trobava en estat semiobert, es va abocar nitrogen a la part superior del generador de sofre des de l’entrada dels dos. - reactor de conversió d'etapa a través de la vàlvula de mescla de dues etapes i va morir per asfixia de nitrogen quan la part interessada va entrar al forn per a una inspecció profunda.

Causes indirectes de l’accident: el taller no va assignar a una persona especial que es fes responsable de l’enchufat de plaques cegues, no va establir un formulari de registre d’enganxament de plaques cegues i no va bloquejar la vàlvula de barreja secundària que connectés la part superior del forn amb sofre amb la canonada d’entrada. del reactor de conversió secundari. Aquest problema ocult no s'ha trobat a la prova i inspecció posteriors. Aquesta és la causa important de l'accident.

Per tant, en un cert sentit, un bon LOTO pot evitar gairebé el 100% dels accidents d’inspecció i manteniment.

Hot Tags: Cable ajustable d'acer inoxidable de 3,2 mm

Enviar la consulta