sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Proveïdor de cadenat de seguretat de grillons d'acer de 38mm

Proveïdor de cadenat de seguretat de grillons d'acer de 38mm

Nº de part: P38S Característiques de retenció de la clau del cadenat de seguretat de la barraca de 38 mm d'acer: quan el grill està obert, no es pot treure la clau. Si es requereix impressió làser i gravat de logotip. Tots els colors disponibles.

Descripció

Nº de part:P38S

Cadenat de seguretat de grillons d'acer de 38 mm

a)Cos reforçat de niló, resistent a la temperatura de -20fins a +80. El grill d’acer està xapat; la barraca no conductora està fabricada en niló, resistent a la temperatura de -20a +120, assegurant la força i la fractura de deformació no fàcilment.

b)Funció de conservació de la clau: quan el grill obert està obert, no es pot treure la clau.

c)Si es requereix impressió làser i gravat de logotip.

d)Tots els colors disponibles.

Part núm.

Descripció

Material de grillons

Especificació

KA-P38S

Teclat igual

Acer

"KA": cada cadenat es tecla el mateix en un grup

"P": cos de tancament de plàstic de vora recte

"S": grillet d'acer

Es pot personalitzar un altre material:

"SS": grillet d'acer inoxidable

"BS": grillet de llautó

KD-P38S

Clau Differ

MK-P38S

Amplificador de clau GG; Igual / Diferent

GMK-P38S

Gran clau de mestre

KA-P38P

Teclat igual

Niló

KD-P38P

Clau Differ

MK-P38P

Amplificador de clau GG; Igual / Diferent

GMK-P38P

Gran clau de mestre

9

公司1介绍3

FAQ:

1.P: Puc posar el meu propi logotip als productes?
R: Segurament, el vostre logotip es pot posar a qualsevol cos de tancament, ja sigui per làser o per motlles.

2.P: Puc posar els meus propis dissenys d’etiqueta als productes?
R: Per descomptat, ens podeu enviar el vostre disseny, nosaltres seguirem el vostre disseny.

3.P: Puc tenir algunes mostres abans de la comanda formal?
R: Sí, us podem enviar algunes mostres gratuïtes per a la vostra prova abans de la comanda.

4.P: Quant temps dura el termini de sortida?
R: Normalment, guardem estoc per a la majoria de productes, el termini d’execució és d’1 a 5 dies tan bon punt es publica el pagament. Per als productes personalitzats, triguen més.

5.P: Què passa amb el servei postvenda? Quins' s els termes de la garantia?
R: Oferim 12 mesos per tots els productes que venem. Si teniu cap problema després de les vendes, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres lliurement, ajudarem a solucionar els problemes en un termini de 24 hores.

6.P: Sou fabricant o simplement distribuïdor?
R: Nosaltres tornem a fabricar, produïm tots els productes nosaltres mateixos. Benvingut a visitar la nostra planta en qualsevol moment.

7. P: Quins' s els termes de pagament? Puc pagar un cop hagueu rebut els productes?

R: Normalment acceptem la TT i la unió occidental. També s’accepta L / C si la quantitat de la comanda és gran. Per a clients antics, garantim el pagament mensual de' després de la bona col·laboració.

8.P: No podria trobar' no trobo els productes que vull al vostre catàleg, el podeu desenvolupar per a mi?
R: Sí, tenim un amplificador&de recerca; departament de desenvolupament. Estem disposats a desenvolupar tot el que exigiu en les indústries de bloqueig de seguretat.

9.P: Té alguna oficina a altres països?
R: Actualment no tenim&# 39, però estem parlant amb alguns bons clients. Si estàs disposat a ser el nostre agent en qualsevol país, si us plau, contacta amb nosaltres lliurement.


Desbloquegeu el programa


A) Després de la finalització de l’operació, l’operador notificarà al tutor designat que es prepari per desbloquejar el pany, i el tutor designat notificarà a tots els armaris que confirmen in situ si es pot desbloquejar el pany; B) Després de confirmar que es pot desbloquejar el pany, el personal de vigilància designat s'aplicarà al personal de servei per desbloquejar, i el personal de servei haurà de confirmar i informar a tot el personal de la zona de l'equipament perquè obri i aprovi el desbloqueig; C) El tutor supervisarà i inspeccionarà el procés de desbloqueig del localitzador i l'operació de l'operador d'acord amb els requisits de GG; Ii. Desbloquegeu el bloqueig i inspeccioneu el procés d’aïllament" al full d’aïllament energètic; D) Restaureu els equips d’aïllament (com l’interruptor i la vàlvula) al seu estat de funcionament original; E) El tutor recuperarà el bloqueig, la clau, l’aparell de bloqueig i l’etiqueta i notificarà al responsable de la zona de l’equipament que l’equip pot operar; F) El personal de custòdia lliurarà els panys personals, les claus, els aparells i les etiquetes de seguretat al personal de servei o al supervisor de l'operació; G) Si el clauista perd la clau, el tutor sol·licitarà al responsable de la zona de l'equipament l'ús d'una clau de recanvi. El guardià està autoritzat a utilitzar la clau de recanvi; H) Si el temps de treball és superior a un dia, el procediment de desbloqueig no es realitzarà un cop finalitzada la feina cada dia.& nbsp;3. Procediment de desbloqueig d’emergència (inclòs el desbloqueig d’emergència durant l’operació i el bloqueig a llarg termini durant la producció)


El responsable de la zona de l'equipament decideix si cal activar el procediment de bloqueig d'emergència. Quan el responsable de la zona dels equips no hi és present, el supervisor té dret a decidir iniciar el procediment de bloqueig d’emergència.


Després de decidir iniciar el procediment de desbloqueig d’emergència, el tutor informa a tot el personal de la zona de desbloqueig que està a punt de desbloquejar;


Abans d’obrir la resclosa, el responsable de la zona d’equip o el tutor de l’operació han de contactar amb el personal de la instal·lació per determinar l’estat de l’equip. Si no es troba l’instal·lador del bloqueig personal, es pot comprovar l’equip per determinar si s’han completat els treballs de manteniment.


Si es confirma la seguretat, el responsable del lloc o el personal de vigilància utilitzaran immediatament la clau de recanvi per treure el pany i l’etiqueta;


Restaureu els equips d'aïllament (per exemple, interruptor, vàlvula) a les seves condicions de funcionament originals;


Informeu el personal encarregat de la zona d’equips que es pugui fer funcionar l’equip;


Aviseu l’instal·lador del bloqueig tan aviat com sigui possible que s’hagi obert el bloqueig.& nbsp;

Dissenyat especialment segons les vostres necessitats especials, el nostre proveïdor de cadenes de seguretat de barraca de 38mm d'acer fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al proveïdor personalitzat de cadenat de seguretat de grillatge d'acer de 38 mm fabricat a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: Fabricants de proveïdors de cadenes de seguretat de barraca de 38mm fabricants de la Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta