sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
38mm Cadenat per aïllament

38mm Cadenat per aïllament

Cadenat de seguretat de barraca de 38mm de plàstic curt El grillet no conductor és de niló, resisteix la temperatura de -20 ℃ a + 120 ℃, garantint la força i la fractura de la deformació no fàcilment.

Descripció

无线 端 新品 海报

Nº de part:   P38P

38mm Cadenat de seguretat de barret curt de plàstic de 38mm

a) Cos reforçat de niló, resistent a la temperatura de -20 ℃ a + 80 º. El grill d’acer està xapat; la barraca no conductora està fabricada en niló, resistent a la temperatura de -20 a +120 , assegurant la força i la fractura de la deformació no fàcilment.

b) Funció de retenció de claus: quan el grill està obert, no es pot treure la clau.

c) Impressió làser i gravat de logotip disponibles si cal.

d) Tots els diferents colors disponibles.

 

Part núm.

Descripció

Material de grillons

Especificació

KA-P38S

Teclat igual

 

Acer

 

"KA": cada cadenat es tecla el mateix en un grup

"P": cos de pany de plàstic de vora recte

"S": grillet d'acer

 

Es pot personalitzar un altre material:

"SS": grillet d'acer inoxidable

"BS": grillet de llautó

KD-P38S

Clau Differ

MK-P38S

Teclat i igual / diferent

GMK-P38S

Gran clau de mestre

KA-P38P

Teclat igual

 

Niló

KD-P38P

Clau Differ

MK-P38P

Teclat i igual / diferent

GMK-P38P

Gran clau de mestre


23 拷贝P38P


Seguretat d’aïllament energètic

El procediment de validació de la prova és un pas necessari que no es pot ometre. En aquest cas, el personal no té abans que es posi en funcionament l’equip per completar la prova de la funció de l’equip, sobretot el botó d’aturada d’emergència de la funció de la bomba de fang sense provar, no es troba un error de cablejat del motor de conducció. La reparació del subproveïdor de la bomba de fang tampoc no ha de provar la funció del botó, més no es va confirmar que l’aïllament d’energia és efectiu, els darrers gairebé tenen pèrdues de conseqüències.

El procediment de retallament de bloqueig és l’estàndard de protecció per al control d’energia perillosa Lockout tagout (29 CFR 1910.147) emès per OSHA el 1989. La norma estableix els requisits generals d’etiquetatge de bloqueig industrials i requereix que els empleats autoritzats confirmin que l’aïllament i les interrupcions d’energia de la màquina o els equips s’han completat abans d’iniciar el treball a la màquina o equips que han estat bloquejats o etiquetats. Els estudis han demostrat que el programa de control de l'energia redueix la taxa de baixes d'un 25 al 50 per cent. Al voltant del 10% de tots els accidents industrials es deuen a un control inadequat de l'energia perillosa. Segons dades de l’OSHA, cada any hi ha aproximadament 250.000 accidents, dels quals 50.000 resulten ferits i més de 100 mortals.


Hot Tags: Proveïdors i fabricants de cadenats de bloqueig aïllant 38mm a la Xina - Venda a l'engròs - LOCKEY

Enviar la consulta